.
background
 
 
 
Animatiespelers en acteurs

De meest ervaren animators en acteurs kennen wij inmiddels. Ieder met eigen specialiteit, of typetjes op maat. Wij kunnen voor u de juiste acteur selecteren!
Lees meer >

     
 
Mimile (Sneltekenaar en Karikaturist)

Mimile is een zeer getalenteerde tekenaar die in staat is binnen enkele minuten met een aantal lijnen een goedgelijkende karikatuur op papier te zetten.
Lees meer >

     
 
BV Laquais

Deze enthousiaste groep lakeien staat garant voor een goed verloop van welk feest dan ook. BV Laquais kan ook als piccolo's, Franse soldaten of als ontdekkingsreizigers.
Lees meer >

     
 
Disco

Bon Vivant levert verschillende disco-party's. Geschikt voor bedrijfsfeest, bruiloft of buurtfeest.
The old fashioned way, een ouderwetse disco.
De Après Beach, tropische disco.
De Arresleedisco, met sneeuwmachine, kerstjockey en rendier.
Lees meer over the Ultimate>
Lees meer over de andere disco's >

   
 
Schoenpoetser Ali Ben Shoeshine

Een kleurrijke verschijning op elk evenement is "Ali Ben Shoeshine". Galant en met veel zwier zorgt hij ervoor dat elke gast zeer vakkundig van glanzend schoeisel voorzien wordt, zodat het feest meteen uitblinkt boven alle andere evenementen. Op verzoek neemt hij een schitterende gouden troon mee.
Lees meer >

     
 
Klompenatelier

Kunstenares Willemien komt op uw locatie en schildert samen met de gasten de prachtigste kinderklompjes.
Zij zorgt voor een perfecte ambiance met een kast vol met voorbeeldklompen. Men mag werken naar een voorbeeld uit de kast, maar ook eigen ideeën uitvoeren. U zult zich verbazen over de fantasie van uw gasten.
Lees meer >

     
 
Nostalgische fietsers

U zoekt een mooi plaatje om uw evenement op te fleuren, boek dan deze nostalgische fietsers. Ze kunnen figuratief in prachtige kostuums, ze kunnen flyers op originele manier uitdelen, of heeft u zelf een leuk idee?
Lees meer >

     
 
Hofnar Cees

Hofnar Cees is een veelgevraagde nar in Nederland.
Met scheerkwast, spuitzak en enkele touwtjes is deze potsenmaker in staat een zeer divers publiek te boeien. Maar deze nar heeft vooral een bijzonder goede presentatie en een zeer onderhoudende persoonlijkheid.
Lees meer >

     
 
Vuurspuwer / jongleur

Bon Vivant beschikt over verschillende zeer flexibele en geoefende balkunstenaars. Zij maken fraaie cascades, ellipsen, kubussen en alle andere denkbare vormen. Onze jongleurs laten hun ballen de vreemdste capriolen uithalen! Van ballen stappen zij gemakkelijk over op kegels of knotsen met vuur. Een vlammetje blazen? Vuur vreten? Alles is mogelijk.
lees meer >

     
 
Fakir Arad Rodin

Een zinderende show waarbij de fakir Arad Rodin de grenzen van het onmogelijke opzoekt. Hij bedwingt vuur. Pijnigt zichzelf op een spijkerbed en loopt over glas.
Hij betrekt het publiek en zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijke ervaring heeft.

lees meer >

     
 
Waarzegster Mystica

Om uw toekomst te voorspellen biedt Bon Vivant diverse waarzegsters, met ieder met een eigen specialiteit. Aan de hand van Tarotkaarten, met astrologie en numerologie of door te handlezen. De waarzegsters komen in een sfeervol gedecoreerde tent of er wordt een sfeervol hoekje tussen de gasten gecreëerd.
Lees meer >

     
 
Mobiele waarzegster Rosa

Zij beweegt gracieus tussen uw gasten door. Voorzien van een prachtig rijdende tafel kan deze waarzegster iedere ziel bereiken. Maar er is méér: Wat dacht u van haar "zus" Eugénie, die de accordeon beroert en levensliederen zingt. Deze act is doorspekt van gezelligheid, theater en een vleugje mysterie.
Lees meer >

     
 
Magic Joe

Joe is een veelgevraagde table magic goochelaar voorde meest uiteenlopende evenementen. Joe staat bekend om zijn charme en verbluffende techniek, die hij verwerkt in wonderbaarlijke optredens. Sinds enige tijd heeft Joe zich toegelegd op het mentalisme. In een spectaculaire show van circa 30 minuten verbaast hij elke toeschouwer.
Lees meer >

     
 
Magic Marc

Goochelaar Marc verbaast uw publiek met zijn vingervlugheid, pocket-snatching en mind-reading! Let goed op uw zakken, houdt uw gedachten voor u en zet uw ogen op steeltjes! Magie op de vierkante centimeter! Marc vertoont kaarttrucs, rope-tricks en ringen trucs. Alles gaat in onnavolgbaar tempo doorspekt met humor.
Lees meer >

     
 
Magiër Tarcarius

Als u een speciale act zoekt voor uw themafeest, moet u bij Tarcarius zij. Deze van origine Middeleeuwse straatgoochelaar heeft zich toegelegd op thematisch goochelen en beschikt inmiddels over meer dan tien verschillende creaties waarmee hij de gasten verbaast. Hierbij betrekt hij vuur, trucs en natuurlijk het publiek.
Lees meer >

     
 
Table magic goochelaars

Naast magiër Tarcarius en Magic Joe beschikken wij over een breed bestand met bijna alle tafelgoochelaars die Nederland rijk is. Iedere goochelaar heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en blinkt uit in bepaalde trucs. Voor iedere gelegenheid heeft Bon Vivant een geschikte act. Wij bieden u magie aan tafel!
lees meer >

     
 
Stadsomroeper

Vroeger beschikte men nog niet over de huidige media. Een stadsomroeper vertelde het nieuws. Wij hebben meerdere acteurs in ons bestand die met hun bombastische stemgeluid het volk kunnen informeren, of u hen nu nieuws wilt brengen, reclame wilt maken of een andere boodschap wilt bezorgen. Zij scanderen uw tekst.
lees meer >

     
 
Algemene typetjes

Bon Vivant heeft vele verschillende typetjes in het assortiment. Wat voor feest u ook heeft, wij vinden het typetje dat uw feest een nog groter succes maakt!
Wij bieden u bijvoorbeeld: butler, heks, gedrocht, monnik, hofnar, kwakzalver, stadsomroeper, toiletjuffrouw, hostess, stewardess, kaasmeisje, dronken ober, Johnny en Anita, lakeien, ...
lees meer >

     
 
Dansgroep

In prachtige kostuums toont ons showballet u een breed scala aan dansen. Natuurlijk dansen zij een Cancan en een Charleston, maar daarnaast tonen zij ook Indianen en tropische dansen. Tevens kunnen Salsa, Merengue en Rock en Roll workshops gegeven worden.
lees meer >

     
 
Buikdanseres

Onze buikdanseressen spreken tot ieders verbeelding met hun prachtige lijven, exotische dansen en mystieke sluiers! In de sfeer van 1001 nacht brengen zij u dansen uit Egypte, Turkije, Marokko of Israël. Vol overgave dansen deze buikdanseressen met sluiers, vuur, zwaarden, kaarsen of zelfs slangen!
lees meer >

     
 
Limbodansshow

Een imponerende onderbreking op uw evenement is onze spectaculaire limboshow! Ranke danseressen die onder duizelingwekkende laagtes door gaan. Om het effect te vergroten wordt de limbostok in de olie gedrenkt en aangestoken!

lees meer >

     
 
Mimespeler

Onze mimespelers hebben ieder hun karakteristieke eigenschappen en meest prachtige rollen. Met veel gevoel voor finesse en detail weten de mimespelers elke sfeer te creëren. Elk gewenst typetje zetten zij voor u neer. Wat dacht u van een levende standbeeld, robot, marionet, harlekijn uit Venetië of Charlie Chaplin.
lees meer >

     
 
Levende standbeelden

Wij hebben een ruime keuze aan levende standbeelden. U kent ze vast van de op de Dam, beelden van koper, zilver of ander materiaal. Aangetast door weer en wind staan ze daar roerloos, totdat er ineens geknipoogt wordt. Dan wordt het duidelijk deze standbeelden leven!

lees meer >

     
 
Ballonnen clowns, modelleurs

Met deze creaties zijn zowel kinderen als volwassen in hun sas! Onze ballonnenclowns maken heel snel enkele figuren, zoals hondjes, bloemen, zwaarden en zonnebrillen. Wij werken met verschillende ballonnenkunstenaars die veel meer kunnen dan het bekende hondje! Ze maken de mooiste creaties uit verschillende ballonnen in de prachtigste kleuren.
lees meer >

     
 
Steltlopers

Grote hoogtes en prachtige figuren! Wij hebben voor u steltlopers in alle vormen en maten. Waarbij u kunt kiezen voor een theatraal of promotioneel karakter.
lees meer >

     
 
Portrettekenaars

Onze portrettekenaars maken op uw feestavond zeer goed gelijkende portretten van uw gasten. In minder dag 15 minuten wordt één persoon getekend door onze gekwalificeerde dames en heren. In krijt, houtskool of gewoon met potlood.
lees meer >

     
 
Portretknipsters

Deze unieke portretknipsels zijn overgewaaid vanuit Parijs, waar de knipkunstenaars vooral rond de Mont Martre vertoeven. Nu kunt u ook in Nederland zichzelf laten portretteren uit een stukje zwart papier. In enkele minuten knippen onze dames een prachtig silhouet. De portretten zijn onvoorstelbaar gelijkend!
lees meer >

     
 
Acrobatiek theater

Bij deze act worden fascinerende cascades gemaakt met het menselijk lichaam. Er zijn in Nederland een aantal acrobaten die met hun performance stad en land afreizen. Zo kunt u kiezen voor het intieme oude variété maar desgewenst zijn er ook futuristische creaties mogelijk.
lees meer >

     
     
     

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580