.
background
 
 

 


schoenpoetser Ali Ben Shoeshine

 

 

Een kleurrijke verschijning op elk evenement is "Ali Ben Shoeshine". Galant en met veel zwier zorgt hij ervoor dat elke gast zeer vakkundig van glanzend schoeisel voorzien wordt, zodat het feest meteen uitblinkt boven alle andere evenementen. Deze act is uitermate geschikt voor winkelcentra, beurzen, eerste paalslagen en natuurlijk bedrijfsfeesten!

Ali Ben kan in verschillende uitmonsteringen aantreden, bijvoorbeeld als Piccolo, Romein, Zigeuner, Zwerver, etc. Mede ook door zijn kleding en authentieke schoenpoetskist vormt hij een attractie op zichzelf, maar de act is uitstekend te combineren met andere artiesten.

Sinds kort is het ook mogelijk om de gasten plaats te laten nemen in een schitterende gouden troon. Deze wordt tegen een geringe meerprijs door de schoenpoetser mee genomen, vanzelfsprekend inclusief perzisch tapijt!

Als er te veel schoenen op het evenement zijn, schakelt Ali Ben Shoeshine zijn collega 'Mohamed Metallic' in. Natuurlijk hebben wij voor Mohamed ook een grote gouden troon.
BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580