.
background
 
 

 


gethematiseerde disco's

 


Bon Vivant kan op verschillende manieren invulling geven bij de organisatie van een discofeest.

The Old Fashioned way disco

Met een paar uur muziek “uit den ouden doos”, in combinatie met een ouderwetschen muziekmeubel, wordt dezen dag onvergeetelijk voor uwe gasten. Deze (uit een ouden dressoir opgetrokken) discotheek is compleet met een heuse pathefoon en een klankversterker uit een radio van het Hollandsche merk Philips. De “spreekerd” achter dit fraaien klankmeubel zal dán thans op verzoek dans- of luistermuziek ter gehoren brengen van onder meer Lou Bendie, Wim Sonneveld, Glen Miller, Andrew Sisters, Dorus, Snip & Snap en velen anderen. Kent u ze nog, de liedjes van vroeger?

Après Beach Disco
Wie verlangt er na een lange dag in het mulle zand, intensief zonnebaden, insmeren en afdrogen nou niet naar eventjes lekker relaxen? Vanaf nu kan dat met de Après Beach Disco. Heerlijk onderuit zakken tegen een palmboom onder het genot van een cocktail en de tropische klanken, die weerklinken uit een fenomenale geluidsset. Compleet met verlichting en sfeervolle decoratie.
De zomers geklede DJ weet de temperatuur op de dansvloer tot ongekende hoogte te laten stijgen! Met een sfeervolle mix van Reggea, Salsa, Son, Tango, Latin en R&B is er voor ieder wat wils. Indien gewenst komen zelfs Top 40 of Seventies liedjes voorbij.
Tot slot haalt de DJ een mooie van bamboe gemaakte limboset tevoorschijn, waarmee de gasten mogen bewijzen uit welk hout ze gesneden zijn!

Arrenslee disco
Vanuit een echte arrenslee komen de klanken over een witte kerst, een rendier genaamd Rudolf en diverse dromen over sneeuw uw kant op. Onze DJ kan gekleed gaan in Santa outfit of volledig in skikleding en draait alle liedjes die u vraagt. Met speciale lichteffecten en een sneeuwmachine is de show compleet.
Alleen het mengpaneel staat in de slee, de boxen worden verdekt opgesteld achter uw kerstbomen. Eventueel kunnen wij zorgen voor een bijpassend winters decor.

Naast deze drie thema's kunnen wij dankzij onze enorme voorraad decoratie ook disco's leveren in bijna ieder denkbaar thema, waaronder een Oosterse disco, Middeleeuwse disco, Venetiaanse disco, Country disco, Pirates en natuurlijk the Ultimate dance >

U dient rekening te houden met de maten van de disco:
Doorgang min. 1.25 mtr. breed en gelijkvloers. Liftmaten: 1.25 bij 2.50 mtr.
Benodigd vloeroppervlak 6 bij 2.50 mtr.
Krachtstroom 380 volt C.E.E. 16 of 32 Amp. binnen 25 meter van disco plaats.


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580