.
background
 
 

 


table magic goochelaars

 Naast magiër Tarcarius en Magic Joe beschikken wij over een breed bestand met bijna alle tafelgoochelaars die Nederland rijk is. Onder hen zijn vele Nederlandse kampioenen, die zichzelf voor het grote publiek hebben bewezen. De kwaliteit van deze goochelaars is landelijk erkend!

Iedere goochelaar heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en blinkt uit in bepaalde trucs. Omstanders vragen zich vaak af hoe het mogelijk is, dat deze goochelaars bepaalde trucs zo dicht onder hun neus kunnen vertonen zonder dat ze weten hoe deze trucs werken.

Wij bieden u onder meer goochelaars die zeer bedreven zijn in kaarttrucs, die uitblinken in munttrucs of balletje balletje spelen als geen ander.
Er zijn zelfs goochelaars die van het zakkenrollen een kunst hebben gemaakt. Ontvreemde horloges, sleutels en portemonnees worden uiteraard aan de rechtmatige eigenaar geretourneerd!

Vingervlugheid, mysterie en een hoog entertainment gehalte vindt u terug bij deze goochelaars. Met leuke anekdotes worden trucs ingeleid en de nieuwsgierigheid gewekt. Wij bieden u magie aan tafel!

Klik hieronder op de naam van een goochelaar om er meer over te weten.

Magic Joe
Magiër Tarcarius
Magiër Gelein


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580