.
background
 
 

 


Animatieduo Overal theater

 

 

Dirk Jan en Hans werken al meer dan tien jaar samen als animatieduo op de meest uiteenlopende gelegenheden. Van thema bedrijfsfeesten tot recepties, openingen en bruiloften. Ze hebben inmiddels een breed scala aan diverse typetjes opgebouwd zoals de wulpse Madame le Bonbonnière met haar lakei, de Hostesses (gekleed in prachtige roze pakjes), het Oranjecomité, de obers, de broers, de picollo's en de klusjesmannen.

Ook maken deze twee getalenteerde acteurs prettig in het gehoor liggende muziek in combinatie met hun act. Dirk Jan speelt mandoline en Hans gitaar. Samen zingen ze hier uitbundig bij. U kunt ze tegenkomen als de Holzhacker Buben, de broers of als truckers.

Dirk Jan en Hans kennen elkaar inmiddels ruim twintig jaar. Na de kunstacademie vervolgden ze ieder hun eigen weg, tot hun wegen zich enkele jaren geleden bij toeval opnieuw kruisten. De klik van voorheen was weer terug, ze voelen elkaar feilloos aan en kunnen samen elke situatie de baas. Dit is duidelijk zichtbaar in hun acts.

 

 BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580