.
background
 
 
 
Animator Dirk Jan

Dirk Jan is een animator met gevoel voor entertainment. Met meer dan 20 verschillende typetjes is hij op elke gelegenheid in te zetten, met een zeer flexibele instelling past hij zich moeiteloos aan elke situatie aan. Dirk Jan creëert zelfs personages aan de hand van specifieke wensen van de klant.
Lees meer >

     
 
Animatieduo Overal Theater

Dirk Jan en Hans werken al meer dan tien jaar samen als animatieduo op de meest uiteenlopende gelegenheden. Van thema bedrijfsfeesten tot recepties, openingen en bruiloften. Ze hebben inmiddels een breed scala aan diverse typetjes opgebouwd. Ook maken zij muziek in combinatie met hun act.
Lees meer >

     
 
Animatieduo Knans en Knees

Dit illustere duo speelt de meest uiteenlopende typetjes. Knans is vaak het pietluttige overactieve mannetje. Knees daarentegen is de lange slungel met droge humor.
De lilakeien, de snelle obers, de nichten, politieagenten, ambtenaren, suppoosten, broers, uw gastheer. Niets is te gek!
Lees meer >

     
 
Animatieduo Braniemakers

Remco en Peter spelen de meest uiteenlopende typetjes op uw feest of gelegenheid. U zult hilarische momenten beleven met deze twee kameleonachtige acteurs. Naast een enorme brok aan ervaring beschikken ze ook over prachtige kostuums, besteden ze veel aandacht aan hun grime en hebben pruiken en snorren laten maken
Lees meer >

     
 
Duo ADHD

Heerlijke recht-voor-zijn-raap humor, dat is iets wat je aan Henk en Diana over kunt laten. Ze spelen verschillende typetjes met veel plezier. De interactie tussen beide is ook meer vanzelfsprekend dan uitzondering.
Lees meer >

     
 
Animator Cees

Animator Cees is een zeer ervaren acteur. Hij werkt inmiddels al bijna twintig jaar in het professionele circuit en heeft tal van rollen gespeeld. Naast zijn eigen typetjes kruipt Cees moeiteloos in de huid van bekende karakters of beeld hij het type uit wat u wenst.
Lees meer >

     
 
Animator Floris

Floris is een energieke dolgedraaide animatiespeler. Hij jongleert, heeft fratsen, vreet vuur en spuwt dit. Hij gebruikt al deze geweldige eigenschappen in zijn acts. Floris speelt zijn rollen vol overgave en heeft sommige types die onnavolgzaam zijn geworden. Hij speelt o.a.: de nar, het gedrocht, de piraat, de politieman, het duiveltje, de cowboy of de Indiaan, etc....
lees meer >

     
 
Friends

Dit animatieduo beschikt over een groot aantal perfect uitgewerkte acts. Deze acts zijn gegarandeerd een succes op straattheaterfestival, bruiloft en bedrijfsfeest.

lees meer >

     
 
Animator Peter

Animator Peter speelt al vele jaren op de meest uiteenlopende feesten. Begonnen als mimespeler maar later bleek er ook meer vraag nar 'sprekende' typetjes. Wat dacht u van Johny Flodder, de marionet, harlekijn uit Venetië of Charlie Chaplin.
lees meer >

     
     
     

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580