.
background
 
 

 


steltlopers

 Grote hoogtes en prachtige figuren!

Wij hebben voor u steltlopers in alle vormen en maten. Waarbij u kunt kiezen voor een theatraal of promotioneel karakter.

Theatrale steltlopers zijn er in de meest uitzonderlijke figuren. Giraffen, vlinders, antilopen en insecten. Maar ook bomen en struiken zijn mogelijk. Daarnaast bieden we fantasieverschijningen zoals feeën en elfen in de meest weelderige kleuren, prachtige authentieke Venetiaanse en Middeleeuwse creaties, Aliëns en andere sciencefiction figuren hoog op hun poten vergezeld door ruimtevaartuigen. U kunt ze allen tegen het lijf lopen.
Deze figuren worden vaak begeleid door danseressen en/of muzikanten. De groepen kunnen uiteenlopen van 3 tot 15 personen!

Als u een reclameboodschap wilt uiten, zijn promotionele steltlopers een ideaal medium. Deze steltlopers kunnen met sandwichborden of flyers de aandacht van passanten opeisen. Ze gaan hierbij gekleed in uw bedrijfskleuren of in één van de vele kostuums waarover wij beschikken. U kunt denken aan: clown, bakker, non, cowboy, hofnar, Amerikaans of glitter and glamour.
Sommige van deze steltlopers kunnen ook nog een leuk ballonnetje vouwen of beschikken over theatrale kwaliteiten.

 


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580