.
background
 
 

 


Magiër Tarcarius

 


Als u een speciale act zoekt voor uw themafeest, moet u bij Tarcarius zij. Deze van origine Middeleeuwse straatgoochelaar heeft zich toegelegd op thematisch goochelen en beschikt inmiddels over meer dan tien verschillende creaties waarmee hij de gasten verbaast.
Hierbij betrekt hij vuur, trucs en natuurlijk het publiek.

Zijn acts zijn enorm breed. Naast standaard tafelgoochel werkt Tarcarius als de meest uiteenlopende typetjes, zoals middeleeuws, nostalgisch, piraterij, griezel, oosters, maffia, Charles Dickens, V.O.C. en Mexicaans.

Als een van de weinigen ter wereld beschikt Tarcarius over een schitterend vlooiencircus. Met deze magnifieke show reist hij stad en land af en worden variété uit verleden tijden herleefd. In deze show vertonen de meest wereldvermaarde vlooien hun trucs op de trapeze en u kunt natuurlijk nog veel meer spectaculaire verrassingen verwachten.

Sinds kort heeft Tarcarius een Venetiaanse act. In een klein mystiek tentje worden uw gasten verrast door een waarzeggende zwevende hand.

Alle magische trucs die deze goochelaar aan uw gasten toont, zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle materialen die gebruikt worden, zijn echt en zeker geen plastic rommeltjes.

Ook voor acts op maat kunt u bij Tarcarius terecht. Hij put graag uit zijn enorme voorraadkast om voor u een speciale act te ontwikkelen. Zo heeft hij in het verleden al een alchemist gespeeld, welke zand verandert in goud.

 BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580