.
background
 
 

 


Valkenier

 Bon Vivant wordt al jaren op vele kastelen en landerijen gevraagd om middeleeuwse festiviteiten op te luisteren. Hierdoor hebben wij een breed netwerk van valkenieren. Want wat is er mooier dan deze eeuwenoude traditie te doen herleven in zijn natuurlijke omgeving?

U kunt een valkenier boeken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. In een demonstratie workshop wordt uitleg gegeven over de verschillende vogels, hun functie vroeger en nu. Vervolgens geeft de valkenier demonstraties met verschillende vogels. De meeste valkenieren nemen slechtvalken, giervalken, haviken, arenden, buizerds, kerkuilen en oehoe’s mee. Een demonstratie duurt gemiddeld een uur.

Ook uw gasten kunnen gevraagd worden om de handschoen te pakken. Met lokaas vliegen de vogels zo gewoon op de hand. Een fascinerende belevenis die op iedereen een blijvende indruk maakt.

Een ander mogelijkheid is het aanvliegen van trouwringen of een indoor demonstratie. Ziet u uw trouwringen al aan komen vliegen door een gigantische Amerikaanse arend!
Met bijna alle vogels kan binnen worden gevlogen. Hierbij wordt uiteraard wel verwacht dat de ruimte niet te klein is. Valken kunnen helaas niet binnen vliegen.

Heeft u zelf nog geen locatie bij deze act? Dankzij ruim 30 jaar ervaring kennen wij bijna alle feestlocaties. Geef uw wensen door en wij regelen het voor u.

 


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580