.
background

 
Decoratie / Verhuur

Bon Vivant beschikt over eigen decors en accessoires voor iedere gelegenheid. Met een ruim assortiment decorpanelen en bijbehorende rekwisieten, meubels en bars, creëren wij iedere gewenste sfeer. Daarnaast zorgen wij voor licht en geluid.
Onze eigen decorstukken bestaan uit meerdere panelen. De afmeting van de decorpanelen is 2.44 m bij 1.22 m (h x b).

       
 
Rock & Roll
 

De vijftiger en zestiger jaren, de opkomst van Rock & Roll. Meisjes in Petticoats en jongens met leren jacks. Alles geschilderd in de kleuren die passen bij deze tijd.
Lees meer >

     
Tropisch
 

Bij deze afbeeldingen van prachtige stranden met palmen en schaarsgeklede tropische dames krijgt iedereen het warm van binnen.
Lees meer >
Zie ook: tropische bar >

     
Frans
 

In deze lijn is de sfeer van het Franse land vereeuwigd. U kunt denken aan gezellige Parijse straatjes, mooie landhuizen, wijnplukkers en natuurlijk de Tour de France en de Eiffeltoren.
Lees meer >

     
Engels
 

Mooi decor uit het grootste eiland dat Europa heeft. Mooie landschappen, landhuizen en het dagelijks leven van de Londenaars.
Lees meer >

     
Maffia
 

Een eeuwenoud regime dat natuurlijk van alle tijden is. In onze Maffialijn wordt vooral het twintiger jaren syndicaat in Amerika in beeld gebracht. Gokpartijen, afrekeningen, etc.
Lees meer >

     
Winter
 

Mooie nostalgische plaatjes van landschappen bedekt onder een dikke laag sneeuw. Wij hebben Oud Hollandse taferelen en ook beelden uit de wintersport, compleet met alle entourage.
Lees meer >

     
Oosters
 

Bij deze lijn kunt u denken aan de sprookjes van 1001 nacht. Vergezichten van de woestijn en paleiswachters tot een kijkje in de harem van de sultan.
Lees meer >

     
Country en Mexicaans
 

Ruwe bolsters die uitgeblust in de saloon bijkomen. Postkoetsen door onbegaanbaar gebied of natuurlijk de roemruchte rodeo's. Deze zaken hebben we vast-gelegd op prachtige decors.
Lees meer >

     
Spaans / Portugees
 

Met sfeervolle taferelen afkomstig van dit Iberische schiereiland komt bij velen het zuidelijk temperament naar boven. De flamenco, Portugese heuvels, Spaanse molens, etc.
Lees meer >

     
Italiaans
 

Venetiaanse gondels bij een ondergaande zon, Commedia d'el Arte figuren of liever een Romeinse keizer. U kunt het allemaal tegenkomen in onze lijn Bella Italia.
Lees meer >

     
Middeleeuws
 

Beelden van kastelen, gezellige braspartijen met muziek en vertier. Deze decorpanelen geven een goed beeld van hoe het er vroeger aan toeging.
Lees meer >

     
Seventies
 

De tijd van de disco, soul, funk en Love and Peace. Leuke sfeervolle plaatjes van Abba, Hippies, het Veronicaschip en vooral veel kleur.
lees meer >

     
Circus en Kermis
 

Zag u er vroeger niet reikhalzend naar uit. Het circus en de kermis. Wij hebben op geheel eigen wijze diverse sfeervolle impressies geschilderd. Die kinderharten sneller doen kloppen!
Lees meer >

     
Griezel
 

Hiervan krijgt u kippenvel over uw hele lijf. Skeletten op een kerkhof, demonen en wolven in de nacht. Durft u het aan?
Lees meer >

     
Hollands
 

Prachtige landschappen, klederdrachten, maar natuurlijk ook sfeervolle grachtenpandjes. Duinen en strand. Het is allemaal vereeuwigd in ons assortiment.
Lees meer >

     
Natuurlandschappen
 

Prachtige natuurlandschappen door streken van de penseel vastgelegd.
Waaronder Biesbosch, Schevenings strand, Hollands landschap, bos, etc.
lees meer >

     
Zee
 

In deze lijn laten we zien waar- door Nederlanders bekend zijn over heel de wereld: De tijd van de VOC. De noeste arbeiders op de kade en het ontdekken van nieuwe werelden.
lees meer >

     
Zigeuner
 

In deze lijn decorpanelen komt het vrije gevoel van deze eeuwenoude nomaden naar boven. Muziek bij het kampvuur, weelderige danseressen en natuurlijk het kamp overdag.
lees meer >

     
Indonesisch
 

Tot de verbeelding sprekende landschappen met sawa's en rijstplukkers. Maar ook Balinese danseressen en de flora en fauna van dit land blijven niet onbesproken.
lees meer >

     
Spiegeltent
 

Wilt u een locatie snel in een chique sfeer hullen? Dan biedt ons spiegeltentdecor de uitgelezen mogelijkheid.
lees meer >

   
Divers: Australisch, Afrikaans, Engels, Chinees
 

Beelden van over heel de wereld. Van Afrikaanse stammen in hun lemen hutjes tot de Australische woestijn met de heilige berg Uluru maar ook Chinese polospelers en kraanvogels.
lees meer >

     
     
     

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580