.
background
 
 
 
Sinterklaas

In de aanloop naar 5 december willen wij deze goedheiligman graag helpen. Wij leveren: steltlooppieten, jongleerpieten, eenwielpieten, dichtpieten en allerlei leuke zaken. Hierdoor wordt het wachten voor pakjesavond nog leuker.

lees meer >

     
 
Kerstmis

De tijd van honderden lichtjes, zangkoren, de rijkelijk versierde kerstbomen, glühwein, etc. Natuurlijk beschikken wij over passende decoratie, een echte arrenslee met rendier en een heleboel verrassend entertainment.

lees meer >

     
 
Pasen

De tijd van eieren zoeken, pasgeboren dieren en allerlei lekkere chocolade figuren. Leuke uitdeelattracties of uitdagende knutselcorners. Wij zorgen graag voor het juiste entertainment.

lees meer >

     
 
Moederdag

Dit is de dag dat we onze moeders maar eens extra moeten verwennen voor al het werk dat zij verzet. Wij hebben tal van verwennerijen waardoor de moeders weten waarvoor ze het doen!

lees meer >

     
 
Vaderdag

Natuurlijk moet vader ook bedankt worden voor al het werk wat hij heel het jaar verzet. Hiervoor hebben we leuke dingen zoals onze barbier of denk eens aan de schoenpoetser Ali Ben Shoeshine.

lees meer >

     
 
Valentijnsdag

De dag om uw liefde kenbaar te maken dat u haar of hem aanbid. Wij hebben tal van leuke acts die inspelen op dit thema. Zo kunt u denken aan een dichter die ter plekke het meest romantische gedicht voor u schrijft.

lees meer >

     
 
Halloween

Eind oktober wordt het weer lekker griezelen met enge typetjes, uitgeholde pompoenen, etc. Kijk eens naar ons entertainmentaanbod en tot de verbeelding sprekend griezeldecor.

lees meer>

     
 
Koningsdag

Deze dag vol oranje haalt het kind in ons naar boven. Zakkenlopen, Oud-Hollandse spelen, rommelmarkten en leuk rondlopend entertainment. Wij hebben tal van leuke oranje-items

lees meer >

     
 
Dierendag

4 oktober is de dag dat u uw dieren extra mag verwennen. Er zijn tal van leuke acts waarbij het dier centraal staat. Mooie pluche dierfiguren, steltloopdieren, noem maar op!

lees meer >

     
 
Lente / Pinksteren

De tijd van nieuw leven. Jonge dieren worden geboren, de bomen staan in bloei en langzaam komen de bloemen omhoog uit de koude grond. Door het juiste entertainment zal iedereen zich weer warm gaan voelen en de koude winter snel vergeten.

lees meer>

     
 
Oudjaar / Nieuwjaarsentertainment

De afsluiting van het jaar gaat gepaard met het nodige vuurwerk, oliebollen en champagne. Wij hebben tal van passend entertainment om deze laatste avond bijzonder te maken. Ook tijdens uw nieuwjaarsreceptie leveren wij het meest uiteenlopende entertainment.


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580



INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580