.
background
 
 

 

Poppentheater

 Het mooiste kindervermaak is sinds jaar en dag de poppenkast. Met behulp van handgemaakte poppen en spannende verhalen krijgen de kinderen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten.

Wie kent ze niet: Jan Klaassen en Katrijn. Maar natuurlijk doen er tal van andere bp-ers (bekende poppen) mee. Denk bijvoorbeeld aan de koning, de lollige clown, de groene rups, het varken, de prinses, kabouters, een heuse draak, kleine vogeltjes, een piepmuisje en nog tal van anderen.
De verhalen zijn boeiend en meeslepend. De kinderen worden door de poppenspeelster betrokken bij het spel zodat het nog intenser beleefd wordt.

Onze poppenspelers beschikken over een nette kast in twee verschillende formaten en natuurlijk geluidsversterking, zodat ook grote groepen kinderen alles goed kunnen volgen.

Naast een vijftal 'gewone voorstellingen' zijn er ook twee sinterklaasverhalen en natuurlijk een kerstverhaal voor handen.

De voorstellingen duren tussen de 20 en 30 minuten en kunnen alleen buiten als er een tochtvrije overkapping is. De benodigde ruimte voor een poppenkast is minimaal 2,5 bij 3 meter en het moet een vlakke ondergrond zijn!

Wij werken met enkele professionele poppenspelers met ruime ervaring in het kindervermaak.BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580