.
background
 
 

 

Schminkstand

 
Op bijna ieder evenment waar kinderen zijn kun je ze tegenkomen: schminkers.

Bij Bon Vivant werken we met een aantal goed opgeleide schminkers en grimeurs. Deze schminkkunstenaars kunnen vrijwel elke wens van de kinderen in vervulling laten gaan. Naast een behoorlijke fantasie hebben ze ook kennis van de juiste materialen.

Er worden vaak bijzondere dingen meegenomen zoals glitterschmink, huidstickers, sjablonen, etc. En als de kinderen het willen kunnen ze ook een bijna echte tattoo zetten!

Voor winkelcentra, braderiën en familiedagen nemen wij onze vrolijk gekleurde schminkstand mee. Hierin zit een grote spiegel, waterbak en er staan voorbeelden op geschilderd. Een lust voor het oog.

Onze schminkers kunnen natuurlijk in elk gewenst thema verschijnen. Heel populair is de clownsoutfit maar ze kunnen ook als piraat, cowboys of zelfs als heksen!

Tevens kunnen we volwassenen op professionele wijze grimeren. Enkele van onze schminksters zijn gecertificeerd grimeur en werken regelmatig voor grote fotoreportages en televisie opnames.

In een voorgesprek kan deze grimeuse bepalen wat er nodig is om de transformatie te voltooien. Vervolgens zal ze de juiste materialen meenemen en een metamorfose bewerkstelligen!BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580