.
background
 
 
 
Kleding Middeleeuwen
   
Kleding Renaissance


Bon Vivant vervaardigde enkele jaren geleden haar kledinglijn in eigen atelier. Wij hebben inmiddels meer dan 200 stuks middeleeuwse kleding van zeer hoge kwaliteit . Naast mooie edelmankostuums beschikken wij over bedieningskostuums en honderden eenvoudige hessen met baret.

lees meer>

   


Van handvervaardigd lakeienkostuum tot prachtige Rococo jurk voor de dames. De weelderige tijd van het Franse hof met alle pracht en praal komt terug in deze kledinglijn. Wij beschikken over eigen pruiken en andere bijbehorende entourage, voor verhuur en verkoop.


             
 
Kleding Oud Hollands
   
Kleding sixties


Wie denkt er niet met weemoed terug aan de tijd dat Ot en Sien de straten sierden met hun vrolijke snoeten. Gelukkig hebben wij de kleding die bij dit thema past.

Van de bekende knickenbocker tot de grote rokken met bijpassende kapjes.

lees meer>

   


Terug naar het Rock & Roll tijdperk: dames in petticoat en heren met vetkuiven gehuld in leren jack.

Of wat dacht u van een Roy Orbison look. Feestelijk zwart colbert en daarboven een zwart brilletje!
Maar we hebben natuurlijk ook gekleurde colberts met zwarte randen.
lees meer>

             
 
Kleding seventies
   
Soldaten / piraten

Waar denkt u het liefste aan terug bij de seventies? De hippies met hun love and peace, of de glitter and glamour van saturday night fever.
Wij hebben in ieder geval beide: zelfgeknoopte hesjes, bloemen blousen, ribbroeken en lange jurken . Maar ook strakke broeken met wijde pijpen, roesjesblousen en natuurlijk glimmende miniskirts.

lees meer>
   


We beschikken over verschillende historische soldatenkostuums. Bijzondere Napoleonistische kostuums compleet met geweren. Amerikaanse burgeroorlog kostuums, of uit de tweede wereldoorlog. Maar ook prachtige piratenkostuums. Lange jassen, hoofddeksels, sabels en pistolen. U kunt zich omtoveren tot elke fantasie.

lees meer>

             
 
Kleding Maffia
   
Galakleding


Heeft u een feest in maffiasferen. Ziet u de mannen al lopen met gleufhoeden gehuld in smetteloos krijtstrijp?
De dames zijn uiteraard gehuld in smaakvolle charleston jurkjes, volledig met kleurige boa's en haarband.


lees meer>

   


Heeft u een belangrijke gebeurtenis: een diploma uitreiking, een eindejaarsbal of bruiloft? Wij hebben de bijpassende galakleding. Complete smokings of rokkostuums incl. strikjes en cumberband. Prachtige galajurken in diverse kleuren en modellen.


lees meer>

             
 
Kleding Oosters / Chinees
   
Kleding Zigeuner

De oriënt, oude culturen met mystieke gebruiken. Prachtige stoffen met wervelende patronen komen samen in stilistische klederdracht. Wij beschikken over een grote variëteit aan Chinese, Japanse en Oosterse kleding. Voor volwassen en kinderen.

lees meer>
   


De oudste nomaden van de wereld gingen vaak gekleed in fleurige rokken voorzien van muntjes en mysterieuze doeken om de lieflijke gezichtjes.

De mannen droegen vaak eenvoudige overhemden met hierop in het oog springende giletjes sommigen met hoed anderen met snor.

             
 
Kleding Charles Dickens
   
Kleding divers


De kleding uit de boeiende boeken van Charles Dickens komt tot leven. Oude sjieke jassen. Hoge hoeden. Pompeuze jurken voor de dames. Kinderen in straatschoffie outfit.
lees meer>

   


Naast de gethematiseerde kleding die op deze pagina beschreven staat, hebben wij veel meer in huis.

Carnavaleske kleding van Pater tot non, en van zuster naar arts. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. En zo niet, dan regelen we het!

kleding Divers>
kleding Oostenrijks>
Romeinse kleding>


             
 
Pruiken, Hoeden
   
Sint, Piet en Kerst

Wij beschikken over een groot aantal feestsrtikelen. We hebben een ruime collectie pruiken en hoeden. Maar ook allerlei attributen zoals snorren, oorbellen, handschoentjes, sigarettenpijpjes, gouden kettingen, bling bling spullen, professionele schmink, vlaggetjes, confetti en nog veel meer.


   


Naast feestkleding voor het hele jaar, beschikken wij natuurlijk ook over seizoensgebonden thema's. Zo bezitten wij zeer mooie Sint en Piet kostuums, en paashaas-kostuums. En kunt u bij ons terecht voor een kerstman met arrenslede en rendier. Alle kostuums worden tot in de puntjes verzorgt.
Naast de kostuums, zijn ook de personen die deze aankleden via Bon Vivant te regelen.

             
             

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580