.
background
 
 

 


Romeinse kleding

 
We hebben door de jaren heen een grote collectie Romeinse kleding opgebouwd.

 

 

We beschikken over een groot aantal Toga's met rode en purperen accenten. In de Romeinse tijd waren dit de meest exclusieve kleuren! De toga's werden gedragen door belangrijke senatoren en vrouwen van hooggeplaatsen!

 

 

Om meer kleur aan de collectie te geven hebben we een aantal prachtige tunieken laten maken, deze tunieken zijn geschikt voor tal van personen zoals de adviseur van de keizer, de Romeinse zieneres maar ook voor de kooplieden die hun waar op de markt aanprezen!

 

 

 

De Romeinen stonden bekend om hun militaire superioriteit dus soldatenkleding mag in onze collectie niet ontbreken! We hebben een aantal soldatenkostuums in verschillende kleurstellingen. Deze kostuums worden gecompleteerd met helmen, zwaarden en sandalen!

 

 

Zoals op de foto's te zien is hebben we in het verleden tal van artiesten in Romeinse kleding gestoken: muziekgroepen, waarzegsters, magiërs, schoenpoetsers en figuranten.

 

 

 

voor Romeins / Italiaans decor: klik hier>


 

 

 

<- praktijkvoorbeelden van artiesten en figuranten in onze kleding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trivia: De toga bestond uit een lap van ongeveer 5 meter lang en 1,50 breed. In het begin waren deze lappen stof van wol, later werd dit vervangen door katoen en zelfs zijde. Het draperen van de stof was een tijdrovende bezigheid!

 BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580