.
background
 
 
 

Troubadours

Bij Bon Vivant hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring een enorme kennis in de akoestische muziek. Wij beschikken over een diversiteit aan verschillende troubadours. Houdt u van de volkse troubadour of luistert u liever naar rustige achtergrond. U kunt denken aan Zuid-Amerikaanse troubadours, Italiaanse troubadours, etc. Wij kennen er één in elk genre.
Lees meer >

     
 

De Beste Stuurlui

Dit zeemansduo bestaande uit Mario en Arkadi brengt op sfeervolle wijze bekende en minder bekende zeemansnummers en chanti's. Naast dit uitermate geschikte repertoire voor het maritieme sfeertje beschikken zij ook over veel smartlappen, cabaretesk en natuurlijk oud-Hollands!
Lees meer >

     
 

Accordeonisten

Wie droomt er niet weg tijdens de warme klanken van accordeon muziek. Sinds vele jaren werken wij met een uiteenlopend bestand aan accordeonisten. U kunt hierbij denken aan instrumentale Franse musettes en Java's. Zuid-Amerikaanse Tango's of heeft u liever een gezellige Hollandse accordeonist die zingt over de zee, bevallige vrouwen en de liefde.
Lees meer >

     
 

La Grande Difference

La Grande Difference bestaat uit twee rasartiesten met enorme culturele verschillen in zowel achtergrond als de muziekbeleving.
Arkadi op knoppenaccordeon en Mario op gitaar brengen een zeer gevarieerd repertoire. Zij hebben een Franse outfit en brengen wereldmuziek. Ze spelen met veel verve musettes, java's, tango's, tarantella's, walsen en chansons.
Lees meer >

     
 

Amsterdams peil

Deze twee heren spelend op accordeon en gitaar weten elke gelegenheid te completeren. Zij beschikken over een breed repertoire wat zich uitstrekt van Nederland tot in Zuid-Amerika. Eveneens beschikken ze over een flinke garderobe, daardoor kunt u ze tegenkomen als Middeleeuwers, Zeelieden, Padvinders, Fransmannen, en ga zo maar verder.
Lees meer >

   
 

Akoestische duo's

Bon Vivant beschikt over diverse akoestische duo's vanuit de hele wereld. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse Zuid- en Midden- Amerikaanse duo's, puur Italiaans, virtuoos Frans, gezellig Hollands, gemoedelijk Vlaams, temperamentvol Spaans, veelzijdig Zigeuner, jazzy Amerikaans en Country. Voor elk wat wils.
Lees meer >

   
 

Akoestische popmuziek

Akoestische duo's oubollige? Bon Vivant brengt u popmuziek op akoestische wijze. Beroemde popsongs in de sfeer van 'Unplugged'. Onze duo's spelen popsongs van de sixties tot hedendaagse hits. Dit zorgt absoluut voor een geslaagd feest.
Lees meer >

     
 
Disco

Bon Vivant heeft diverse thema discotheken in eigen beheer.
Het vlaggenschip is de 'ultimate Dance', een schitterende, volledig wit gestyleerde disco, compleet met lichtshow.
Naast dit pronkstuk beschikken we over:
The old fashioned way, een ouderwetse disco,
De Apres Beach, tropische disco,
De Arresleedisco, met sneeuwmachine, kerstjockey en rendier.
Lees meer over de andere disco's >
Lees meer over the Ultimate>

   
 

All round entertainers

Als er geen ruimte of geld is voor een grote band boek dan een one-man-band. Een all round entertainer die in zijn eentje uit keyboard of gitaar een heel orkest tovert.
Bon Vivant heeft verschillende professionele all round entertainers voor elke gelegenheid. Speciale wensen? Wij vinden de geschikte persoon voor u!
Lees meer >

     
 

Akoestische trio's

Vrolijke mobiele of semi-mobiele trio's die elke gelegenheid aangrijpen om gezellige muziek te maken. Onze akoestische trio's spelen met de meest uiteenlopende instrumentaria moderne house op en blazen popklassiekers nieuw leven in met hedendaagse beats. Gegarandeerd een spektakel.
Lees meer >

     
 

Historische muziek

De roots van Bon Vivant liggen in de historische folkmuziek. Hierdoor hebben we veel contacten in deze zeer brede tak van de muzikale boom. Middeleeuwse groepen met echt authentieke instrumenten, zoals de draailier en foekepot. Of groepen uit de Rembrandt periode met natuurlijk bijpassend instrumentaria en kleding welke tot in detail zijn uitgewerkt.
lees meer >

     
 

Jazzmuziek

Wilt u heerlijk wegdromen bij de sfeervolle klanken van een van de meest geliefde muzieksoorten, Jazz. Dan hebben wij voor u een aantal topmuzikanten geselecteerd. Er zijn verschillende stromingen en samenstellingen, voor ieder wat wils. We regelen voor u het ultieme huiskamerconcert of net die heerlijke achtergrondmuziek tijdens een receptie.
lees meer >

     
 

Big Bands

We zien het steeds meer, het verlangen naar die goede oude tijd. U kunt tegenwoordig een complete Big Band boeken voor uw evenement. Wij hebben enkele internationaal befaamde bands welke in kleinere formaties werken en toch een volledig geluid produceren!
lees meer >

     
 

Muziek divers

Vrijwel alle muzikale items zijn bij Bon Vivant te boeken. Bij ons werken zeer veel ensembles, allen professioneel of semi-professioneel. Wij hebben naast de akoestische mobiele muzikanten ook Jazz-trio's, Klassieke strijkjes, versterkte Easy listening, Zigeuner ensembles, Harpistes, noem maar op. Speciale wensen? Wij vinden het geschikte optreden voor u!
lees meer >

     
 
Doedelzakspeler (s)

Gekleed in Schotse ruiten met glimmende zilveren versieringen, de doordringende bekoring van het geluid van de Schotse doedelzak, de lucht vullend en het publiek betoverend.

lees meer >

     
 
Harpiste (s)

Wie droomt er niet weg bij het feeërieke geluid van een harp. Inmiddels werken wij bij Bon Vivant met verschillende conservatorium geschoolde harpistes. Zij spelen vaak een mengeling van herkenbaar klassiek, sprookjesachtige concerten en popklassiekers in een geheel ander jasje. Wij hebben zelfs een artiest die de Paraguayaanse harp bespeeld!
lees meer >

     
 
Violisten

Romantische melodieën weerklinken uit dit kostbare instrument. Er zijn violisten die licht klassiek spelen. Weer anderen hebben zich toegelegd op het zigeuner en of Klezmermuziek.
Solo, duo of zelfs een trio. Wij beschikken over diverse stromingen en muzikanten.
lees meer >

     
 
Percussie / Taiko drums (Japans)

Opzwepende ritmes, spectaculaire klanken. De klanken van trommels houden ons al jaren geboeid. U kunt ervoor kiezen om een percussiegroep uw feest spectaculair te laten openen of juist afsluiten. Misschien leuk als onderbreking tijdens een congres. Wij hebben we een aantal percussiegroepen die zichzelf op de meest uiteenlopende evenementen hebben bewezen.
lees meer >

     
 
Dwarsfluitiste

Dwarsfluitiste Lidy speelt de sterren van de hemel op haar blaasinstrument. Zij doet dit in verschillende outfits; als rattenvanger van Hamelen, als clown speciaal voor kinderen of in avondjurk bij een sjiek diner.
Haar repertoire is zeer divers van oud-Hollands en kinderrepertoire tot licht klassiek en zigeuner.
Ook mogelijk als duo of trio.
lees meer >

     
 
Draaiorgel

Wie kent niet het vertrouwde geluid van het draaiorgel, dat door de straten weerklinkt. Heet ingeblikte geld in het mansbakje spreekt ongetwijfeld tot ieders verbeelding. Bon Vivant kent verschillende draaiorgelmannen, elk met hun eigen tempo en formaat draaiorgel.
lees meer >

     
 
Herauten

De meest koninklijke ontvangst die men zich kan bedenken.
Het geschal van een bazuin. Geblazen door 1 of 2 herauten in prachtige kleding. Herauten zijn zeer geschikt voor de ontvangst van uw gasten, een aankondiging van een belangrijke spreker of een huwelijksinzegening.
lees meer >

     
 
Bekende artiesten

Zoals bij elk gerenommeerd bureau kunt u bij Bon Vivant terecht voor elke bekende artiest. De prijzen hiervoor zijn gelijk aan die van het eigen management.
Naast de 'echte' zijn er ook diverse look-a-likes, zoals Elvis Presley.
lees meer >

     

 

All round bands

Middels jarenlange ervaring kennen wij een groot aantal all-round bands. Iedere gelegenheid is uniek en verdient daarom ook de juiste band. Wij tasten samen met u uw wensen en budget af en proberen de juiste band op de juiste plaats te zetten.
lees meer >

     
     
     

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580