.
background
 
 

 


Amsterdams peil

 Amsterdams peil is een veelzijdig en ervaren duo dat muziek ten gehore brengt in allerlei genres en stijlen.

Accordeonist Johnny neemt u mee op een muzikale wereldreis langs o.a. Franse terrassen, Tiroler Hochzeiten, Zuid-Amerikaanse fiësta's en natuurlijk de Amsterdamse grachten.

Gitarist/zanger Rijk heeft een uitgesproken voorliefde voor het Nederlandse lied. Bekende en minder bekende luister- en meezingliedjes van vroeger en nu vormen de basis voor een veelzijdig en breed repertoire. De liedjes worden altijd afgestemd op de voorkeuren van het publiek.

Amsterdams peil is het verrassende samenspel van Johnny en Rijk: Van Malando tot Rieu, van Sonneveld tot Borsato, Van Dorus tot De Dijk, van Hollandse meezingers tot typisch Franse sfeermuziek.

Dit is een mobiele act die inzetbaar is op allerlei evenementen, zoals Themafeesten, beurzen, recepties, diners, bedrijfspresentaties en familiefeesten. Amsterdams peil speelt bij voorkeur akoestisch, maar biedt ook diverse mogelijkheden om versterkt te spelen.

Repertoire, volume, kleding en presentatie worden op elke gelegenheid of voorkeur opgestemd. Amsterdams peil is muzikaal, veelzijdig en verrassend!BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580