.
background
 
 

 

muziek divers

 

Fasolla
Fasolla’s repertoire bestaat uit een mix van hott-clubjazz, bossanova, chansons en csardas. Vrolijk swingend, instrumentaal en zingend, en soms melancholisch spelen zij op moderne wijze traditionele muziek. Fasolla brengt “oude” composities van Django Reinhardt, George Brassens en zelfs Mozart, gecombineerd met meer recente nummers van bijv. het Rosenberg trio alsmede eigen muziek.
Fasolla speelt versterkt op een podium maar kan ook mobiel akoestisch of mobiel versterkt optreden met een accu-installatie.


Los Parranderos

Dit zeer veelzijdig trio brengt een populair repertoire uit Midden- en Zuid Amerika. Naast veel Mexicaanse folklore brengen ze ook repertoire Bolivia, Equador, etc. Ze spelen akoestisch (mobiel) tussen het publiek en zijn gekleed in Mexicaanse of Zuid Amerikaanse Folklore.
De liederen worden gezongen in het Spaans en
begeleid door twee gitaren en ritmische instrumenten. Al met al warme muziek waar menig hart sneller van gaat kloppen.


William and the Handjives
Deze veelzijdige band speelt authentieke muziek dat met name gericht is tussen de jaren vijftig en tachtig, traditionele Amerikaanse rock and roll met uitstapjes naar de pop, gespeeld met een jazzy swing! Een uitstekende combinatie van muziek en zang maakt William and the Handjives tot een uiterst boeiende band. Spontaniteit, gedrevenheid, enthousiasme, maar zeker de muzikale kwaliteiten maken de optredens. Interactie, show en feeling is een duidelijke kwaliteit.
Uiteraard geeft de muziek de doorslag voor het succes. Opzwepende saxofoon solo's, swingende gitaar licks, staande drums en de swing van de contrabas brengen het publiek in extase. Voeg daarbij harmonische meerstemmige zang en het feest is compleet.BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580