.
background
 
 

 

Akoestische duo's

 


De jongens van Stavast
Met een ruime schat aan ervaring en een repertoire dat staat als een huis, brengen deze heren gezelligheid alom. Peter en Leo werken al ruim 15 jaar samen en hebben alle soorten feesten bewandeld.
Hun repertoire strekt zich uit van de Nederlandse velden tot de Franse steden. Ze hebben klinkende Engelse pop en Amerikaanse evergreens.


Il Canzonierre Italiana
Het duo Il Canzoniere Italiano vertolkt een schat aan populaire liederen uit Napels en Rome, maar ook Siciliaanse Tarantella’s (dansliederen uit bijv. De Peetvader) of wat meer recente muziek uit de jaren '50 en '60. Liefhebbers komen aan hun trekken door de interpretatie van stukken uit films van Federico Fellini en muziek van Paolo Conté. Tevens ontbreekt het ook niet aan moderne toppers als Eros Ramazotti of Laura Pausini. Il Canzoniere Italiano brengt in al uw zakelijke en privé evenementen de bekendste akoestische Italiaanse sfeermuziek.

Klezmiloco
Klezmiloco is een veelzijdig duo, bestaande uit gitarist Coen en dwarsfluitiste Lidy. Dit duo brengt u een zeer breed repertoire bestaande uit volksmuziek, Klezmer, Zuid-Amerikaans, Frans, Nederlandse meezingers en licht klassiek. Naast dit veelzijdige repertoire brengen zij ook een programma met Oostenrijkse liedjes en prachtige Weense melodieën. Desgewenst kunnen zij in ‘Peter und Heidi’ outfit ten tonele verschijnen. Klezmiloco beschikt over verschillende kostuums. Middeleeuws, oosters, maar ook net pak.
Uiteraard wordt ook het theatrale aspect niet vergeten. Uit de knapzak worden diverse attributen gehaald om het geheel nog leuker te maken. Door hun brede repertoire en enorme flexibiliteit is dit duo op bijna elke gelegenheid in te zetten.Lees meer duo 2>

 


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580