.
background
 
 

 

Akoestische duo's 2

 


De Garderobo's

Een stijlvolle accordeonist, een gitarist en een
zeer divers repertoire. Dit duo speelt een keur van verschillende stijlen: levensliederen, schuine zeemansmuziek en recht uit het leven gegrepen Jordaan liederen.
Naast dit enorme Nederlandse repertoire
brengen Peter en Frans ook Franse Chansons, Mexicaanse Polka’s, Walsen, Evergreens, Cajun,
Sirtaki en Blues.


Duo Penotti

Graag stellen wij u voor aan Duo Penotti. De twee bandleden Ron en Jos bezorgen u een onvergetelijke avond. Het sympathieke gitaar-accordeon duo heeft een warme klankkleur een flexibel repertoire. Als specialisten van Franse en Zuid-Amerikaanse sfeermuziek brengen zij onder meer Tango, Musette en Miloga.
Uw diner, receptie of presentatie wordt door dit tweetal volledig muzikaal aangekleed. In dit genre wordt Duo Penotti tot een van de beste gerekend!


De vrolijke Zwervers

Duo ‘de vrolijke Zwervers’ is een perfect koppel. Oscar op zijn accordeon en Frans op zijn bastuba. Zij brengen een breed repertoire dat direct aansluit op het Dickens thema, zowel kleding als muziek. Ze brengen oude kerstliedjes, Hollands werk en vooral humor.
Zoals velen misschien niet verwachten, is er heel veel mogelijk met bovengenoemd instrumentarium. Een goede basis met de lage klanken van de tuba en daardoorheen de vrolijke noten van de accordeon. Oscar en Frans schuwen tweestemmige zangpartijtjes ook niet! Deze twee zwervers zorgen voor ambiance!

Terug naar duo 1>

 

 


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580