.
background
 
 

 

La Grande Difference

 

 

La Grande Difference bestaat uit twee rasartiesten met enorme culturele verschillen in zowel achtergrond als de muziekbeleving.

Arkadi volgde een gedegen opleiding aan een Russisch conservatorium. Daarna verliet hij -nu ruim tien jaar geleden- Wit Rusland met de titel Meester-accordeonist op zak. Gitarist/zanger Mario speelde de laatste twintig jaar met vele toppers in allerlei combinaties.

De twee muzikanten hebben hun krachten gebundeld en brengen een sfeervol programma, met Franse musette, tango’s, Italiaanse Tarentella's, maar bovenal met wereldmuziek.

Ze brengen hun voorstelling op ingetogen wijze tijdens recepties en ontvangsten. Maar kunnen desgewenst ook meer naar de voorgrond treden.

Het gezelligheidsgehalte wordt opgetild naar een prettig (feest)niveau. Humoristische anekdotes leiden vaak herkenbare nummers in. Door hun onmetelijke repertoire en jarenlange ervaring, spelen zij vrijwel alle verzoekjes uit het publiek.

De Franstalige liedjes passen uiteraard prima bij een Frans decor en bijbehorende rekwisieten.


Wilt u een nog voller geluid, boek dan een derde topmuzikant bij.
Dit duo wordt uitgebreid met de contrabassist Hardmoed . Hardmoed was drie decennia de vaste contrabassist van het “Rotterdams Phylharmonisch Orkest” en is naast begenadigd muzikant thuis in veel verschillende muziekstromingen. Van klassiek tot zigeuner en van Klezmer tot Chanti.

Deze drie muzikanten brengen een theater-waardig programma. Ze kunnen versterkt optreden of desgewenst akoestisch tussen de gasten.

Ze brengen hun voorstelling op ingetogen wijze tijdens recepties en ontvangsten, maar kunnen desgewenst ook meer op de voorgrond treden.


 

 BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580