.
background
 
 

 


Dansman3

 

Vanaf nu is dansen altijd en overal mogelijk! Op het strand, in de duinen, op het balkon, op de boot. Dag en nacht! DANSMAN3 maakt gebruik van een 12 volts mini-P.A. met luidsprekerhoorn. Die u waarschijnlijk wel kent van wielerrondes en voetbaltoernooien. DANSMAN3 gebruikt dit om de zang hoorbaar te maken. Het geluidsniveau is per gelegenheid aan te passen, van slaapkamer tot sporthal.
De muziekstijl is in een woord samengevat:
SaterdaynightDiscoHouseFunkDrum’nBassPullBag.

       


Pneumatisch dance

   
Strak en begeerlijk in hun glamoureuze showpakken blaast dit trio bekend Top 40 repertoire een verbijsterend nieuw leven in. De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een energyboost en schopt het met veel plezier de zaal in. Repeterende patronen van kletterende beats, pulserende saxen en jagende zangpartijen leggen verdrongen dimensies van actuele hits bloot en laten niets en niemand onberoerd.
Dan helpt alleen nog dansen.

 


De Funfare

 

De Funfare is een minifanfare met veel humor, "silly walks" en hippe muziekjes. Dit is een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act. Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Het marcheren en de muziek wordt voortdurend afgewisseld met rare pasjes, merkwaardige bewegingen, theatrale humor, vrolijk gezang en af en toe zelfs acrobatische toeren! Regelmatig wordt er "op de plaats gerust" waarbij vrolijke, veelal Nederlandstalige nummers, Top 40 repertoire dan wel kolderieke korte muziekjes ten gehore worden gebracht. De Funfare is een doorlopend succes!

       


Les Amis de la bonne vie

   
”Les Amis” drie rasmuzikanten, die hun culturele verschillen omzetten in sprankelende muziek.
Deze drie muzikanten hebben hun krachten gebundeld en brengen een sfeervol programma,
Franse musette, tango’s, Italiaanse Tarentella's, maar bovenal met wereldmuziek.
Een andere grote kracht is het Nederlandstalige Cabaretlied en een uitgebreid Zeemansrepertoire.

 


That Swing

 

That Swing een gelouterd trio dat akoestisch speelt op elke gelegenheid. De bandleden hebben in binnen en buitenland gewerkt met internationaal bekende artiesten. Het repertoire is breed en gaat van rockabilly tot vlotte Nederpop, het geheel wordt in een eigen jasje gegoten en voila het publiek wordt vermaakt. Het zal niet de eerste keer zijn dat er een dansje wordt gemaakt of dat er volmondig wordt meegezongen.

       


Dinges Enzo

   

Dinges Enzo speelt vrolijke meezingers van Nederlandse en Engelse bodem met een knipoog, jazz, blues, Zuid-Amerikaans en bekende kinderliedjes met dans. Deze levendig en vrolijk uitgedoste mobiele eenheid is ontwapenend en kindvriendelijk. De drie mannen brengen verrassend gevarieerd, en met de nodige humor, bekende liedjes van toen en nu. Meezingers worden met aanstekelijk enthousiasme op eigenwijze gebracht. Lekker meezingen, meedoen en dansen. Niets is te gek!

 


Trio Fantastico

 

Trio Fantastico is een mobiel akoestisch trio dat met veel enthousiasme uw feest komt opluisteren. Zij staan paraat met een uitgebreid repertoire en meerstemmige zang. Spelend op accordeon, ukelele en contrabas brengen zij Braziliaanse, Nederlandse, Franse en andere zomerse nummers. Ook voor sfeervolle en gezellige instrumentaaltjes draaien zij hun hand niet om. Hun kleding is aangepast aan het zomerse sfeertje dat zij oproepen.

       


De Lopende band

   
Een combinatie van animatie met hele leuke toegankelijke muziek. Dat brengen de heren van Overal theater samen met accordeonist Karel. Ze spelen dit in diverse typetjes waaronder natuurlijk de Broers. Maar u kunt ze ook tegen komen als de Holzhacker buben of een van de meer dan twintig andere typetjes. Het repertoire is Nederlands en Engels en voor de meeste gasten buitengewoon herkenbaar. Er wordt vaak dankbaar met de gebroeders meegezongen.
     
       
 
       

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580