.
background
 
 

 


troubadour Peter

 


Troubadour Peter heeft een breed repertoire met veel Nederlands, Engels, maar ook Frans en Duits. Naast prachtige luisterliedjes heeft hij ook kinderrepertoire en kan hij zelfs overgaan op Jazz of klassiek.

 
 


Troubadour Carla

   


Troubadour Carla is een stijlvolle muzikante. Ze speelt Nederlandse en Engelse liederen. Het repertoire omvat traditionele liederen, meezingers, luisterliedjes en recente nummers. Deze bekende en minder bekende liederen worden met eigen gitaarmuziek omlijst.
Deze charmante chanteuse is op velerlei gelegenheden inzetbaar, variërend van sfeervolle diners tot vrolijke feestavonden
 

 


Troubadour Frank

 


Frank, een zeer ervaren troubadour die met zijn publieksgerichte presentatie ieder feest tot een geslaagd feest zal maken. Frank speelt accordeon en gitaar, u mag hierbij zelf uw voorkeur uitspreken. Door zijn jarenlange ervaring weet hij bijna ieder verzoekje in te willigen.
 


Troubadour Leo

   


Leo is een echte bourgondier, altijd vrolijk en in voor een leuke avond. Leo zingt serieuze nummers maar ook gezellige meezingers zijn aan hem besteed. Er zijn maar weinig situaties die Leo niet de baas kan!
 

 


Troubadour Max el Errante

 


Max is een troubadour met misschien wel het breedste repertoire van allemaal. Hij heeft meer dan 1000 nummers in zijn repertoire. Naast heel veel Spaans, Nederlands en Frans speelt hij ook Italiaans, Portugees, Russisch en zelfs Japans. Door zijn liefde voor de Nederlandse taal is hij zelf humoristische Nederlandse liedjes gaan schrijven. Voor ieder wat wils.
lees meer >
 


Troubadour Francisco

   


Francisco is een specialist op het gebied van Zuid-Amerikaanse liedjes. Hij zingt tropische liedjes uit de Caribiën en vurige Tango's uit Argentinië, eveneens speelt hij Reggae uit Jamaica en Peruaanse volksmuziek. Naast solistisch optredens kunt u Francisco ook in combinatie met andere muzikanten boeken.
 

 


Troubadour Antonio

 


Troubadour Antonio is een rasechte Italiaan. Hij brengt een sfeervol repertoire van Italiaanse nummers. Hij speelt oude volksliedjes tot hits van Eros Ramazotti en Andrea Bocceli.
Hij bezit charme en temperament, twee eigenschappen die hem een artiest van wereldklasse maken.
 


Troubadour Ben

   


Troubadour Ben is een echte sfeermaker. bij binnenkomst ontvangt hij de gasten met zijn dulcimer. Vervolgens speelt hij gitaar en brengt hierbij herkenbaar repertoire wat natuurlijk volmondig mag worden meegezongen. Blijkt dat er percussietalent onder de gasten zit dan mogen ze dit tonen op de meegebrachte trom.
 

 


Troubadour Rob

 


Rob is een klassiek voorbeeld van iemand die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Op 10-jarige leeftijd speelde hij al luisterliedjes van Boudewijn de Groot, Herman van Veen en John Denver. Inmiddels heeft hij een repertoire van ruim 500 liedjes, voornamelijk in het Nederlands, Frans en Engels. Voor de fijnproever zit er ook nog wel een mooi lied in het Vlaams, Brabants, Spaans, Haags, Duits, of Zweeds in het vat.
 


nog meer troubadours

   


Naast bovenstaande troubadours kennen wij eigenlijk elke professionele gitarist die ons land rijk is.

Heeft u specifieke wensen of kent u alleen de naam van uw favoriete muzikant dan kunnen wij deze voor u boeken!
      
       

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580