.
background
 
 
 
Workshops

Heel veel gezellige, betaalbare, interessante, bevrijdende, ontspannende, swingende en leerzame workshops.
Percussie, schilderen, ballonnen modelleren, circus, astrologie, buikdans, grime, mime, salsa en nog veel meer.
Als u hieronder klikt krijgt u een overzicht van onze mogelijkheden

overzicht van alle workshops, klik hier>

     
 
levende tuimelaar

Één intrigerend stuk speelgoed, wiebelt van links naar rechts maar zal altijd weer recht komen te staan!
Zeer geschikt als eyecatcher op de meest uiteenlopende evenementen.

lees meer >

     
 
Facelift

Bij Bon Vivant zijn natuurlijk een aantal zaken in eigen beheer. Zo beschikken we over onze digitale karikaturist Facelift.
Door een vlotte fotograaf worden uw gasten gefotografeerd. Deze foto wordt vervolgens en public vervormd en gaat uiteindelijk mee naar huis. Uw gasten kunnen alles volgen op een 32 inch LCD scherm.
lees meer >

     
 
Milieuvriendelijk entertainment

Een belangrijk aspect van onze samenleving is het milieu. Wij hebben voor u het juiste entertainment geselecteerd.

lees meer >

     
 
Scheersalon de natte kwast

Terug in de tijd met deze nostalgische barbier. Aan alles is gedacht om deze act volledig authentiek te laten lijken. Zo beschikt de barbier over een antieke stoel uit 1905, worden de kwast en zeep ter hand genomen en volgt een weldadige massage van wangen en kinnebak.
lees meer >

     
 
Postillon d'Amour

Deze liefdespostbode is in te zetten op tal van activiteiten. Hij bezorgt op hele eigen wijze brieven, liefdesverklaringen en lofdichten. U kunt hem boeken tijdens bedrijfsfeesten, winkelcentra, beurzen en braderieën .
lees meer >

     
 
60er jaren kapsalon 'the sugarweb barbershop'

Twee vlotte kapsters maken van het haar van uw gasten schitterende vogelnestjes, suikerspinnen en vetkuiven. Dit alles gebeurt in een decor van sixties, compleet met wachtkamer, tijdschriften en een gezellig muziekje uit die tijd.
lees meer >

     
 
Levend schilderij of Tableau Vivant

Wilt u uw personeel / familie vereeuwigen op een bijzondere manier, wij kunnen dit volledig verzorgen. Kostuums in alle soorten en maten, attributen, een achtergronddoek en een fotograaf. Wij regelen dit tot in detail voor u. Er zijn verschillende schilderijen mogelijk.
lees meer >
Grote foto >

     
 
Popcornmachine

Wie houdt er niet van heerlijk versgebrande popcorn? Wij hebben een popcornmachine die deze lekkernij voor u klaarmaakt. U hoeft er alleen 1 euro in te doen en de machine maakt volledig zelfstandig in slechts één minuut een groot portie. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u de popcorn gezouten of gezoet wil.

     
 
ChocoTattoo

Tattoo's om op te eten! De naam zegt het al een 'Choco Tattoo' is een tattoo van chocolade! Een vlotte dame maakt in een handomdraai sierlijke versieringen op een hand of arm. Om het extra feestelijk en glamoureus te maken worden er suikerparels en andere sierlijke suikers aan het ontwerp toegevoegd.

lees meer>

     
 
De Oesterman

Een mooie in het oog springende act, een vlotte oesterman brengt op vermakelijke wijze zijn delicatesse aan de man. Gehuld in fantasierijk leren schort, voorzien van een grote zinken emmer en tal van sausjes, opent hij de verse oesters voor uw gasten.

lees meer>

     
 
Klompopleukerij

Oerhollands 'klompjesschilderen' is een ware hit. Elke deelnemer krijgt een paar klompen. Een specialist leert u de penseel te hanteren, u schildert naar eigen inzicht. Vol trots en met fraai beschilderde klompen besluiten we deze kleurige activiteit. Wij zorgen voor materialen en voorbeelden.

lees meer >

     
 
levende tafels

prachtige creaties lopen rond op uw feest. Ze zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende zaken. Zo kunt u biologische soep verkrijgen, voorspelt een dame uw toekomst, u kunt een kaartje leggen in dit mobiele casino, de lopende quiz stelt uw gasten vragen, etc., etc..

lees meer >

     
 
openingen & onthullingen

Wilt u uw opening of onthulling spectaculair aankleden? Wij hebben tal van ingrediënten om deze gebeurtenis een onvergetelijke te maken. Een ingepakt gebouw, acteurs, muziek, etc. Wij zorgen dat deze bijzondere dag op rolletjes loopt.

lees meer >

     
 
Sprekers & dagvoorzitters

Wij kunnen bekende en minder bekende dagvoorzitters voor u boeken. Beroemdheden, bekende Nederlanders, topsporters, hooggeplaatste functionarissen uit het bedrijfsleven of iemand die bekend is in de wereld waarin u opereert. Allen hebben zij een prachtig verhaal over de moeizame weg naar de top. Ze kunnen hierover een speech houden of uw evenement opluisteren.

     
 
Trouwauto's

Inmiddels hebben we bij Bon Vivant diverse trouwauto's. We beschikken over een Rolls Roys Silver Wraight uit '58, een Buick Roadmaster uit '53, een Jaguar Saloon uit '72 en zelfs een Citroën Torpedo uit 1924. U kunt deze auto's bij ons huren voor uw bruiloft, fotoshoots of enkel als decoratie.
lees meer >

     
 
Tattooshop

Een groot succes tijdens elk evenement is onze tattooshop.
Er werken bij ons verschillende tattoo-artiesten die de gasten voorzien van kunstwerkjes op armen, bovenlijf, benen en handen. Er wordt gewerkt met speciale stiften. De afbeeldingen verdwijnen binnen afzienbare tijd.
lees meer >

     
 
Nostalgische fotograaf Bertolusci

Deze nostalgische fotograaf uit de 'Dickens periode' maakt de mooiste foto's van uw gasten. Vanuit een echt antieke camera worden de kiekjes genomen. De fotograaf neemt allerlei attributen met zich mee, waarmee de gasten zichzelf kunnen verfraaien. Tot slot krijgen ze een prachtige Sepiafoto (10x15) mee naar huis.
lees meer >

     
 
Ezels met palet

Bij deze act geven wij uw gasten de kans om hun creativiteit te botvieren op 4 hagelwitte stukken gespannen linnen. Onder begeleiding van een kunstenaar worden de kunstenaars in spe uitgenodigd om de penselen en het palet ter hand te nemen. Het resultaat is vaak verbluffend en kan door opdrachtgever ten toon worden gesteld in de entree van het bedrijf.
lees meer >

     
 
Schminkstand

Een vrolijk gezicht, geschminkte kinderen. Wij hebben bij Bon Vivant goed opgeleide grimeurs en schminksters. Naast een kindervriendelijke stand hebben zij een palet aan kleuren bij om de fantasie van de jongelingen de vrije loop te laten.

lees meer >

     
 
de Zuurstofbar

In deze hectische tijd vergeten we vaak rustig adem te halen, vandaar dat wij voor uw evenement of beurs de perfecte rustgevende oase kunnen leveren. een prachtig meubelstuk op zich wat ook nog functioneel wordt als uw gasten enige tijd aan gearomatiseerde zuurstof mogen ademen.
lees meer >

     
 
Groepsactiviteiten

Een activiteit in de buitenlucht, actief of passief. Er zijn tal van mogelijkheden, van scootertocht tot mountainbiketrail of van ronvaart tot kanotocht. U boekt bij ons complete arrangementen in heel Nederland.

lees meer >

     
 
Cocktailshaker

Wat is er leuker dan een cocktailshaker op uw bedrijfsfeest of borrel. Deze bartender maakt op aanvraag de meest lekkere cocktails met verse ingrediënten en versieringen.
Vrolijke kleuren in chique glazen.
Natuurlijk kunnen er ook workshops worden gegeven. Hierbij leert u de grondbeginselen van het cocktailshaken.
lees meer >

     
 
Whisky proeverij

Onze Whisky Ambassador neemt uw gasten mee in de wereld van de Whisky. Uw gasten krijgen de kans om verschillende uitgesproken smaken te proberen om uiteindelijk onder het genot van een goed verhaal te komen tot de smaak die het beste bij hun past.
lees meer >

     
 
Percussieworkshop

Uw gasten gaan in deze workshop leren om samen te werken. Dit kan in verschillende vormen, maar het uiteindelijke doel is altijd teambuilding. Er wordt lesgegeven in snelheid, klanksoort en ga zo maar verder. Aan het eind van de workshop is het team in staat om een klein concert te geven.
lees meer >

     
 
Japanse stoelmassage

Wie geniet er niet van een overweldigende stoelmassage. Onze masseurs komen naar uw locatie om gasten of werknemers eens flink te laten genieten. Uiteindelijk zullen deze volkomen ontspannen terugkeren van deze uitermate gezonde act.
lees meer >

     
 
Valkenier

Een fantastische manier om kennis te maken met een eeuwenoude sport. Een professionele valkenier geeft op uw locatie een zinderende workshop. Er wordt uitleg gegeven en natuurlijk mogen uw gasten ervaren hoe het is om deze machtige vogels op de hand te houden.
lees meer >

     
 
De Gelaarsde Kat

Wie kent er niet het tot de verbeelding sprekende sprookje over de Markies van Carabas met in de hoofdrol 'de Gelaarsde kat'. Wij hebben hiervan een prachtig kostuum gemaakt. U kunt deze slinkse kat boeken als visual. De kat kan op springstelten, gewone stelten of gewoon iets uitdelen.

     
 
Bananamama en andere

Een vrolijke aandachtstrekker voor winkelcentra, meubelboulevards of thema- en buurtfeesten, zijn deze mobiele loopacts in elk gewenst thema.
lees meer >

     
 
De accordeoncarrousel

De ideale act voor winkelcentra, bejaardenhuizen, meubelwinkels of overdekte pleinen. Een sfeervolverlicht decorstuk van waaruit de charmante accordeoniste Yvonne en percussionist Martin een muzikale act opvoeren. In dit meubel gaat een geluidsinstallatie schuil en ze nemen een draaiorgel mee! Er zijn verschillende outfits mogelijk.
lees meer >

     
 
Nostalgische ijskar

Bon Vivant brengt u Italiaanse ijs op locatie. Nostalgische ijskarren met ambachtelijk bereid Italiaans ijs. Het ijs wordt dagvers geproduceerd, volgens oud traditioneel familierecept.
Als origineel dessert of als bijzonder afsluiting van uw feest verwennen wij uw gasten graag met een overheerlijk ijsje.
lees meer >


     
 
Historische loopgroepen

Wij werken met tal van Historische loopgroepen. Denkt u aan een schuttersgilde dat een echt kanon afvuurt, of een groep re-enactors die uit een historisch tot de verbeelding sprekende tijd komen.
lees meer >

   
Feestfiets
 

Waar gefeest wordt, wordt gefietst!
Clownsduo Sikkie en Sokkie staat garant voor veel plezier. Gewapend met muziekinstrumenten of ballonnen, maar in ieder geval met hun zeer aanstekelijke lach en hun uiterst koddige vervoersmiddel is dit kleurrijke duo het evenement op uw feest.
lees meer >


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580