.
background
 
 

 


Feestfiets

 

 

Waar gefeest wordt, wordt gefietst!

Clownsduo Sikkie en Sokkie staat garant voor veel plezier. Gewapend met muziekinstrumenten of ballonnen, maar in ieder geval met hun zeer aanstekelijke lach en hun uiterst koddige vervoersmiddel is dit kleurrijke duo het evenement op uw feest. Van party tot winkelcentrum, niets is hen te dol. Is er geen plaats voor de fiets? Als u wilt, laten zij die thuis.

Twee echte zwarte pieten, inzetbaar van fotoshoot via muziekpiet tot rasechte ballonnenpiet. Dit is dé act voor ieder sinterklaasfestijn. Want waar de Sint zich ook begeeft, deze pieten zijn erbij. Met hun leuke kleurrijke pietenfiets zijn ze uiterst flexibel en mobiel dus ook grotere evenementen zijn geen probleem.

De zingende Kerstman komt in een echt rijdende arreslee, compleet met rendieren. Dit is uniek in Nederland. Vele combinaties zijn mogelijk. De zingende Kerstman in een slee en een elfje die de rendieren ment. Maar de Kerstman neemt zelf ook graag de teugels ter hand om zijn bevallige vrouw te tonen aan aan uw publiek. Een prachtig duo die ieders harten verwarmt tijdens deze koude dagen.

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580