.
background
 
 

 


Juffers in 't groen

 


De Juffers in het groen, deze vlotte dames kunt u op tal van evenementen tegenkomen. Ze assisteren, begeleiden en leiden uw evenement in goede banen!

 
 


trio Tabasco

   


Frisse heren met akoestische instrumenten, lopen rond in vrolijke kleren, spelen pittige ritmes en smaakvolle sounds.
Het lentegevoel komt zeker naar boven!
 

 


de Grasheer & Grasvrouw

 

De Grasheer en Grasvrouw, zullen er alles aan doen om het uw gasten naar de zin te maken. Overdreven vriendelijk en milieubewust brengen zij deze boodschap over op uw personeel of klanten.
 


de bijtjes en ..muziek

   


In opvallend bijenkostuum speelt deze muzikant vrolijke deuntjes, gezellige kinderliedjes en lenteriedeltjes. Naast een goed stuk muziek en prettig in het oor liggende zang entertaint Roel de kinderen en aanwezige gasten.
 

 


Hout & hout

 


Hout & hout, volledig opgetrokken uit FSC hout zijn deze figuren uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Zij leeft van de wind, zijn energie lijkt Zonophoudelijk. Met hun electrisch-groene-stroom-aangedreven karretje kunnen ze rondrijden en een interactie aangaan met het aanwezige publiek.
 


Brisa Americana

   


Hun muziek is als een lentebriesje, de warme klanken van de harp, de contravbas en gitaar nemen u mee op reis. Het repertoire is veel omvattend met sterke wortels in het Zuid- en Midden-Amerikaanse. Dit trio is een echte aanrader, zo net na de koude wintermaanden zorgen zij voor een aangename warmte.
 

 


Schminkzangeres

 

Dit is wel een hele opvalende schminkster, tijdens het schminken van de kinderen zingt ze kinderliedjes en ander repertoire. Het is voor iedereen goed hoorbaar door de geluidsinstallatie en de kinderen zijn op hun gemak. Het resultaat mag er wezen, de kinderen zijn in een mum van tijd op professionele wijze geschminkt.
 


Klompopleukerij

   


Oerhollands 'klompjesschilderen' is een ware hit. Elke deelnemer krijgt een paar klompen. Een specialist leert u de penseel te hanteren, u schildert naar eigen inzicht. Vol trots en met fraai beschilderde klompen besluiten we deze kleurige activiteit. Wij zorgen voor materialen en voorbeelden..
 

 


de Zuurstofbar

 


De lente, tijd voor frisse lucht. Heerlijk inademen van verse zuurstof. Dat kan nu op elke denkbare locatie met de zuurstofbar.
Een schitterend sierraad met zijn neonverlichting en strakke design. Er is plaats voor 4 personen en er zijn verschillende smaken te verkrijgen.
 


elfjes & bomen

   


Met een beetje fantasie wordt het leven een stuk gelukkiger. We hebben verschillende acts die uw fantasie aansporen. Wat denkt u van realistische elfen of een sprekende boom!
 

 


Levende standbeelden

 


Stilzwijgend staan ze in een pril lentezonnetje. Een fleurig bloemenmeisje biedt een roos aan de verbaasde voorbijganger. Of ziet u liever dit met water spelende beeld.
 


Vogels op grote hoogte

   


De lente is tijd voor geboorte van jonge vogels, deze steltlopers beelden dan ook hele exotische exemplaren uit. Desgewenst uitgebreid met een muzikant in bijpassende kleding.
 

 


Wandelend buffet

 


Verse lentegroenten gaan er bij iedereen in. Lekker en gezond, het voordeel van dit buffet is dat u er niet naar toe hoeft te lopen, nee deze tafel zoekt zijn gasten zelf op.
 


Lente orkest

   


Vier muzikanten spelen vrolijke dixiejazz. Diverse blaasinstrumenten, een banjo en een ouderwetse spreekbuis zorgen voor een welklinkend samenspel. Ook de kleding is aangepast aan het seizoen en let u op de Tuba en de hoedjes met de vrolijke lentebloemen.
 

 


Steltlopers

 


De meest uiteenlopende creaties passen bij het thema Lente. Zo kunt u kiezen voor de meest kleurijke lopende bloemen, of ziet u liever de boer en boerin, net terug van het inzaaien van het land.
 


Ik zag twee beren...

   


muziek maken. Dit vrolijke tweetal speelt vrolijke liedjes op steelgitar en mandoline. De beide mannetjesberen kunnen naast grommen ook nog aardig zingen.
 

 


Frisse cocktails

 


Met de winter achter ons en de zomer in het verschiet staan er diverse frisse, fruitige cocktails op het menu. De Mojito, een Sweet Lady of een Banana Cow. Onze deskundige shaker maakt deze overheerlijke drankjes ter plekke klaar!

 


het levende weerstation

   


Deze beelden voorspellen het weer. Als het vrouwtje uit het deurtje komt betekend dit goed weer, als de heer naar buiten komt, kunnen wij beter naar binnen! dit betekend slecht weer!
 

 


Pompoenen

 


Het ontspruiten van nieuwe groenten hoort bij de lente. U kunt levensgrote pompoenen boeken voor elk evenement! Deze pompoenen bewegen zich langzaam door het publiek, als ze halthouden blijkt er iets in de pompoen te leven!
 


Vers Italiaans ijs

   


Een echte authentieke Italiaanse ijscar met een vrolijke ijsverkoper. Het ijs komt van een ambachtelijk kleinschalig ijsfabriekje, U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende smaken!


       

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580