.
background
 
 

 


Dixie pietenband

 


Deze gezellige pietenband brengt onvervalste Dixie-jazz. De vrolijke en aanstekelijke muziek zal vooral voor de kinderen een reden zijn om deze band op de voet te volgen. Naast het muzikale aspect is het natuurlijk een lust voor het oog!

       


Muzikale piet

   

Wij werken met verschillende muzikale pieten. Sommige daarvan spelen accordeon en weer anderen begeleiden zichzelf op gitaar. Natuurlijk zingen ze hierbij bekende Sinterklaasliedjes die iedereen natuurlijk uit volle borst mag meezingen!
       

 


Sinterklaas

 


Wij kennen inmiddels al aardig wat hulpsinterklazen. Dit zijn allen professionele acteurs. Door hun jarenlange ervaring is het mogelijk om een zeer geloofwaardige Sinterklaas te spelen. Meestal blijven deze acteurs ca. 1 uur op uw locatie. Natuurlijk is het leuk om goed geïnformeerd te worden over de kinderen.

       


de pietenfiets

   

Heeft u een grote locatie? Dan is onze pietenfiets die ideale act!

Deze twee vrolijke pieten rijden rond op hun fiets en kunnen ballonnen maken of zelfs muziek maken op accordeon en gitaar.
       

 


Mimepieten

 


Het lijken wel etalagepoppen....
Maar toch, beweegt daar nou iets? Zie je wel mama, zijn oog bewoog.

En ineens komen deze mimepieten tot leven. Eerst nog wat schokkerig daarna gaat het al iets beter. Een prachtige act die op veel plaatsen inzetbaar is.

       


Sneldicht piet

   

Wilt u tijdens de Sinterklaasperiode een gedicht maken maar ontbreekt het u aan de woorden? Wij hebben verschillende zwartgekleurde dichters. Zij schudden ter plaatse de meest passende gedichten uit hun mouw en geven u dit kleinnood mee!
       

 


Inpakpiet

 


Wilt u op een originele manier uw kado's ingepakt hebben, boek dan onze inpakpieten.

Ze hebben tal van materialen om de mooiste pakketjes te maken. Ze beschikken over kunde en snelheid. Maar ja daar hebben ze in Spanje heel het jaar op kunnen oefenen.

       


Sinterklaas zijn troon

   

Als u een Sinterklaastroon zoekt zit u bij ons aan het goede adres. Wij hebben 4 schitterende Sinterklaastronen. Twee rood-goud en twee groen-goud.
Door deze tronen wordt het plaatje rondom de goedheiligman compleet gemaakt!
       

 


Poppenkast

 


Onze vaste poppenspelers hebben natuurlijk ook een speciaal sinterklaasprogramma. Het spannende avontuur loopt naadloos over in de komst van de Sint. Er wordt gezongen met de kinderen en natuurlijk geroepen! voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

       


Muzikale Pietenduo's

   


Er zijn bij ons verschillende muzikale duo's die als zwarte piet uw feestelijke gelegenheid komen opluisteren. In het repertoire zitten natuurlijk de bekende Sinterklaasliedjes. Het instrumentarium verschilt per duo.

       

 


Kindervoorstellingen

 


Wij hebben de leukste kindervoorstellingen voor u op een rij gezet. Het is natuurlijk altijd goed om in de aanloop naar Sinterklaas vooraf een goede show te laten komen. U kunt denken aan een goochelclown, een circusvoorstelling, een buikspreker, etc, etc...

       


Sint en Piet knutselen

   


In een fraai decor, aan lange tafels en bijpassende houten banken vermaken de kleintjes zich met knutsel en versieractiviteiten.
Vriendelijke Pieten helpen, stimuleren en geven uitleg over sintnicolaasbuttons, schoenknutselen, maskers maken en taaipoppen versieren. Wij verzorgen deze knutselactiviteit volledig, inclusief alle benodigde materialen. De kunstwerkjes gaan na afloop mee naar huis.

       

BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580