.
background
 
 

 

trouwauto's

 Op de mooiste dag van uw leven wilt u toch niet in een doodnormale auto naar het stadhuis gereden worden? Bon Vivant beschikt over diverse prachtige trouwauto's.

Een Rolls Royce Silver Wraight uit 1958. Deze auto heeft een koninklijk voorkomen, het is mogelijk om een ruit tussen de chauffeur en de passagiers omhoog te laten komen, er is een minibar en een glazen dak.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Buick Roadmaster uit 1953. Deze babyblauw gekleurde auto is een lust voor het oog. Het interieur is volledig intact en roept herinneringen op aan de tijd van Rock & Roll. Onze chauffeur gaat dan ook gekleed in spijkerbroek, wit T-shirt en zwart lederen jack.

Wilt u liever een chique auto? Denk dan aan onze Jaguar Saloon 4.2 liter, in de originele bordeaux rode lak uit 1972. Alle luxe was toen al voor hande, waaronder elektrische ramen en airconditioning.
Onze chauffeur ziet er gedistingeerd uit in zijn zwarte pak, compleet met chauffeurspet. Hij houdt graag voor u de deur open!

Naast deze klassiekers beschikken we over een echt oudje: een Citroën Torpedo uit 1924. Het dak kan open en hij rijdt slechts 60 km per uur. De bruid of bruidegom zal hier zelf de chauffeur moeten zijn, want deze auto beschikt over slechts twee zitplaatsen. Maar de opklapbare bank in de kofferbak biedt wel ruimte aan kinderen!

We werken samen met een gerenomeerd trouwvervoerder hierdoor kunnen we een grote diversiteit aan trouwautos aanbieden!

klik hier voor het complete aanbod>

of bent u op zoek naar groepsvervoer

klik hier voor verschillende bussen>

 


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580