.
background
 
 

 

 


Schietsalon

 De schiettent die we bij Bon Vivant hebben, noemen wij met recht een schietsalon. Deze kolos is 5 meter breed , meter diep en bijna 3 meter hoog. Wij beschikken over een mogelijkheid om de tent te voorzien van zeildoek. Hierdoor kan deze schietsalon ook heel goed buiten geplaatst worden. Mocht u deze ruimte niet hebben, dan kunnen we een kleinere variant verzorgen.

Vanuit een groot venster mag u met geijkte luchtbuksen schieten op bewegende doelen, pijpjes met roosjes of natuurlijk op een schietschijfje. Naast roosjes zijn er allerlei prijsjes te winnen.

U heeft beschikking over 2 luchtbuksen. En naar gelang de drukte krijgt u één of meerdere patronen met 6 kogeltjes.

Wij plaatsen gewoonlijk 2 ruwhouten voorzetbars leuk gedecoreerd in een Country achtige sfeer. Op de ene ruwhouten bar staan de geweren en kogeltjes, de andere is ingericht met drie schietoefeningen.

U kunt uw scherpschutterskunsten botvieren op: handjesschieten, roosjesschieten en natuurlijk op het schietschijfje. Onze begeleiders gaan over het algemeen gekleed in countrykleding! Ook uw eigen gasten kunnen in passende kleding gestoken worden.


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580