.
background
 
 

 


Country themafeest

 Bij binnenkomst voorziet een sheriff de heren van een cowboyhoed en de dames van een kleurige boa. Er klinkt saloonmuziek uit de pianola terwijl we nippen van een welkomstcocktail.

Je schouwt de omgeving en ontwaart het popelende showballet dat wacht tot de countryband hun intro’s gespeeld hebben.

Je ziet dat de eerste gokkers al plaats hebben genomen bij de speeltafels van het casino: roulette, black Jack en poker. Een enkeling waagt z’n kans bij de éénarmige bandieten.

Verder zijn de mogelijkheden legio, er loopt een goochelaar, een barbier scheert, een karikaturist maakt Wanted-posters en zelfs een countrytroubadour mengt zich in de strijd.

He, dat is interessant, een mechanische stier, probeer daar maar eens op te blijven zitten. En kijk nou: spijkerbroekhangen, een bierschuiftafel, hoefijzerwerpen, boom zagen, spijkerslaan en nog meer countryspelen. Daar boogschieten, dat heb ik altijd al eens willen proberen en een schiettent met roosjes. Waar zullen we eens beginnen?

Oh, we gaan Line dansen, daarna karaoke en ik wil ook een tattoo.

Het ziet er leuk uit met dat countrydecor en de bijpassende rekwisieten zoals totempalen, vlaggen, houten wijnrek, vuurkorven, karrenwielen etc.

Het bruin cafémeubilair en de statontafels passen precies bij de bruin cafébar en het personeel in countrykleding maakt het beeld af.
Zou er vanavond nog een bekende artiest komen?

Klik hier voor een offerte op maat>
BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580