.
background
 
 

 


Piraten feest

 


Bloody Mary heeft uit voorzorg twee piraten aan de loopplank geposteerd. Trots loopt roodbepruikte Mary tussen de zeegezichten rond te bazuinen dat ze dertig is geworden (in werkelijkheid is dat veertig) maar oh wee als iemand daar over durft te beginnen.
Met een " oorlam " brengen we een heildronk uit.

Er zijn heel wat ongure typetjes, u maakt kennis met Theodorus de oude zeebonk en Boris het dekzwabbertje. Het zou ook kunnen dat u Joep tegen het lijf loopt. Hij kent allerlei trucs met kaarten, dobbelstenen, touw, messen en wat een zeeman op zijn verre reizen zoal van pas komt.

Pieter Hein
die alle decors heeft gemaakt is een begenadigd tekenaar en voor deze gelegenheid is hij genegen de gasten op komische wijze te portretteren. Op een verre reis hebben ze Mallotje opgepikt, zo mal als een deur kan hij zich allerlei zaken permitteren die anderen op kielhalen komen te staan.

Kleine Dirkje
is in werkelijkheid bijna twee meter en in z'n eentje in staat elke poging tot muiterij de kop in te drukken. Zijn solidariteit met Mary is ongelooflijk, niet vreemd als u zou weten dat hij heimelijk verliefd op haar is. Er zijn verschillende muzikanten aan boord.

Als surprise heeft Mary de Hemelse lichamen uitgenodigd, deze voeren vanavond een aantal spectaculaire dansen ten tonele. De mannen kunnen deze afleiding goed gebruiken omdat ze morgen het ruime sop kiezen. De bandanas en ooglapjes mogen als blijvende herinnering mee naar huis.

Onze eigen decorafdeling zorgt voor de juiste sfeer. Wilt u liever een all round orkest, prima, ook nog graag extra entertainment zoals b.v. jongleur, nostalgische fotograaf, vuurspuwer etc.


Klik hier voor een offerte op maat>
BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580