.
background
 
 

 


spiegeltent

 

 

Wij zijn er best een beetje trots op.
Onze eigen spiegeltent.

Alleen bij deze spiegeltent hoeft u niet te zorgen voor een groot terrein, toiletwagens en extra aggregaten. Deze spiegeltent plaatsen we gewoon bij u binnen!

Bon Vivant beschikt namelijk over een complete lijn spiegeltentpanelen. Deze plaatsen we in elke gewenste vorm, circel of rechthoekig. Gewoon wat uw ruimte toelaat. Het geheel kan compleet worden gemaakt met een magnifieke poort in exact dezelfde sfeer.
Het aantal is beperkt tot maximaal 40 panelen.

Ook beschikken wij over de expertise om een hemel aan het plafond te hangen. Hierdoor wordt de spiegeltentsfeer nog meer benadrukt!

Naast deze sfeervolle inrichting kunnen we de locatie verder verfraaien met ons ouderwets bruincafé meubilair en een van onze prachtige bruincafé bars.

In dezelfde sfeer als deze panelen kunnen wij vier hele mooie lachspiegels leveren. Deze spiegels hebben elk hun eigen vervorming en sluiten naadloos aan bij de warme kleuren van het spiegeltentdecor.

Wilt u toch nog steeds de nostalgische geur van eikenhout en is uw budget toereikend, hebben wij diverse ingangen om bij u een echte spiegeltent te plaatsen.

 

 

 

 

 BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580