.
background
 
 
 
percussie workshop

Onze ervaren percussionist neemt een groot aantal slagwerk-instrumenten mee. Hij stimuleert de deelnemers om hun handjes te laten wapperen. Na enige minuten klinkt het al aardig en voor u het weet is het een volwaardig concert. De betrokkenheid is groot, samenwerking van ongekend niveau, een echte teambuildingsactiviteit.
lees meer >

     
 
Klompopleukerij

Oerhollands 'klompjesschilderen' is een ware hit. Elke deelnemer krijgt een paar klompen. Een specialist leert u de penseel te hanteren, u schildert naar eigen inzicht. Vol trots en met fraai beschilderde klompen besluiten we deze kleurige activiteit. Wij zorgen voor materialen en voorbeelden.

lees meer >

     
 
workshop minitaartjes en cupcakes

Bij deze workshop krijgen uw gasten de kans om hun creativiteit te ontwikkelen, werkelijk iedereen kan deelnemen en uiteraard iets lekkers mee naar huis nemen.

lees meer >

     
 
Circusworkshop

Een echte circusartiest brengt u de kneepjes van het vak bij. Met jongleren, bordjes, diabolo’s e.d. beproeven we geduld, vast- houdendheid, creativiteit, evenwicht en ambitie van de deelnemers. In kleine groepjes werken we naar de hoogtepunten toe. We zijn zowel artiest als toeschouwer, we bieden u podium en vermaak. Onvermoede talenten, een beetje spierpijn en vooral veel plezier.
lees meer >

     
 
Workshop ballonmodelleren

Een gedreven modelleur legt u de grondbeginselen uit. ‘Niets is onmogelijk’ is het motto en zo verschijnen allerlei dierfiguren, vazen met bloemen, Disneyfiguren, futuristische Aliens en ……..nog veel meer. Het lijkt kinderlijk eenvoudig, toch is het eerste zwaard of de hoofdtooi een hele zelfoverwinning. Als ook de papegaai, bloemenvazen en hoofdtooien lukken dan zijn we maar wat trots.
lees meer >

     
 
Workshop Sushi maken

De cursisten leren in ca. anderhalf uur de kunst van het Sushirollen. Onder begeleiding van een ervaren kok mogen ze zelf vier verschillende Sushi's maken.

lees meer >

     
 
Workshop cocktails shaken

In een ontspannen sfeer wordt de cursisten bijgebracht hoe men een aantal populaire cocktails kan bereiden. Beproefde concepten met een vleugje ‘eigen’ creativiteit. Wij zorgen voor de benodigde ingrediënten en materialen. U zult versteld staan van de smaak, de kunstzinnigheid en de snelheid waarmee cocktails geproefd kunnen worden.
lees meer >

     
 
Salsa dansen

De dansleraar prikkelt danslustige zich over te geven aan de charme van deze populaire Zuid-Amerikaanse dans. In korte tijd wordt een basis gelegd waarvan men een leven lang plezier kan hebben.

lees meer >

     
 
Workshop schermen

Met behulp van beschermende middelen mogen de leerlingen charges uitvoeren op de zo geliefde collega's. Eerst legt de schermleraar de basisregels uit en dan … en garde. In de houding, vooruit, achteruit en de ander te slim af zijn.

lees meer >

     
 
Workshop mime

Een door de wol geverfde mimespeler belicht in deze pantomimeworkshop verschillende technieken en expressies. Resultaat: inzicht, zelfkennis, samenwerkingstools en ……… veel lol. Hou nu maar eens even je mond dicht, zeg het met mimiek.

lees meer >

     
 
Workshop Astrologie

We vergroten uw kennis mbt. de invloed en betekenis van sterrenstelsels, maanstand en de stand van planeten! Er is meer tussen hemel en aarde. In deze workshop wordt veel duidelijk, We kunnen het ook de tarotkaarten of de lijnen in onze handen als uitgangspunt nemen.

lees meer >

     
 
Workshop buikdansen

Heerlijke bewegen op muziek uit meerdere culturen, uitleg over de kenmerkende verschillen vergroten uw kennis. Omdat alles met een knipoog gaat wordt er naast serieus hard werken ook uitbundig gelachen. In één sessie wordt u natuurlijk geen gevierd danser(es) maar wel wordt u bewuster van uw lijf en het belang van onderhoud van dit geschenk.
lees meer >

     
 
Rock & roll dansen

Onze “Olivia” geeft deze éénmalige workshops -naast haar eigen dansinstituut- om nog meer mensen enthousiast te maken voor haar passie. Dansen maakt veel los en naast het sportieve gedeelte is shaking with the hips het middel om ook de geest te legen. Samen met collega’s, vrienden of familie een onvergetelijk moment beleven. Dit brengt je nader tot elkaar en we kunnen weer tegen een stootje.
lees meer >

     
 
Workshop mindreading

Gedachten lezen, de toekomst voorspellen, een leugen detecteren…
Wat dacht u van weddenschappen die altijd door ú worden gewonnen? Laat bij uw eerstvolgende ontmoeting met (potentiële) klanten, collega’s, vrienden of familie een onuitwisbare indruk achter.. Onze mentalist Magic Joe leert u geheime technieken en (psychologische) trucs van het meest geheimzinnige vak ter wereld…het mentalisme..
lees meer >

     
 
Workshop goochelen

Hoe bedriegen we het oog? Is het vingervlugheid, een trucje, een technisch hoogstandje of gewoon een klein wondertje. Waarschijnlijk is het een beetje van dit en een beetje van dat, een sausje entertainment maakt het af. Onze meestergoochelaar neemt u bij de hand, licht enkele tipjes van sluiers en maakt de wereld van illusie en magie inzichtelijk.
lees meer >

     
 
Workshop smartlappen

Iedereen is een zanger/es ook al ontkennen we dat om het hardst. Geef het maar toe, we stonden allemaal voor de spiegel met een haarborstel en op familiefeestjes in eigen kring durven we wel te kwelen. Met een beetje hulp overschrijden we de grens van onze schaamte gezamenlijk. Ach en wee en wat een smart…lap.

lees meer >

     
 
Gospel Workshop

U wordt aan de hand genomen door een ervaren gospelzangeres om samen met uw collega's lofliederen te zingen. U zult verbaasd staan wat een vocalen er verscholen liggen in uw anders zo rustige collega's! Uiteindelijk krijgt iedereen een echte gospelrobe aan en kan er een echt optreden worden verzorgd.

lees meer >

     
 
Workshop Clownerie

Niets is beter voor uw gezondheid dan lachen. Bij onze workshop clownerie is dat waar het om draait, lachen en anderen laten lachen. Humor is serieus, het leven is dus humor. Om je doel te bereiken is gevoel, ervaring, onbevangenheid, timing en samenspel nodig.


     
 
Workshop karikatuurtekenen

Aan deze workshop zult u gegarandeerd lol beleven! U gaat met collega's of vrienden elkaar tekenen. Dit gebeurd onder leiding van onze professionele karikaturist Mimile. Hij geeft tips en speelt met confronterende karaktereigenschappen.

lees meer>

     
 
Workshop schilderen

Ezels met palet is een masterclass in de stijl van Dhr. van Rijn. De fraai uitgedoste kunstschilder leert de kunstenaars in spé om te gaan met kwasten en laat ze streken uithalen. Met schort en baret lijkt het allemaal nog echter. De hagelwitte doeken worden al snel besmeurd en gekleurd, het resultaat thuis goedgekeurd.
lees meer>
masterclass>

     
 
Massage workshop / klankschaal therapie

Luisteren naar ons lichaam is een kunst, een gezonde geest in een gezond lichaam. Welzijn, aanraking, stimulans, goede bloedsomloop, bodybalans en een gezonde geest. Waar moet u op letten wat wel/niet en in welke volgorde, we verdiepen ons in de grondbeginselen van massage. Naast de bekende stoelmassage hebben wij ook experts in Shiatsu of klankschaaltherapie.
lees meer>

     
 
Workshop valkenier

Onze valkenier komt naar uw locatie met verschillende roofvogels. Deze worden opgesteld en aanwezigen krijgen uitleg over valkerij en de specifieke kenmerken van de vogels. In het tweede deel van de cursus maken de vogels spectaculaire vluchten. Trekt u de handschoen aan voor een landing?

lees meer>

     
 
Workshop Angsten

Heeft u wel eens angst? Of heeft u stalen zenuwen? Bij deze workshop kunt u uw angsten overwinnen. Een deskundige komt naar uw locatie met een tijgerpython en een vogelspin. In kleine stapjes wordt toegewerkt naar grote zelfoverwinning. Dit had u niet durven dromen, een spin op de hand of een slang aanraken of zelfs om de nek hangen.

     
 
Workshop beeldhouwen

Ontwikkel oog voor detail, neus voor finesse, oor voor kritiek, smaak voor kunst en tast de grens van uw mogelijkheden af. Houwen in steen, kappen aan een houtblok of kneden van een homp klei, als uitlaatklep zijn deze fysieke bezigheden onovertroffen. Los van het resultaat is beeldende kunst uitoefenen ideaal om af te reageren.
lees meer>

     
 
Levend schilderij of Tableau Vivant

Wat schept een hechtere band dan met uw complete personeel of relaties een levend schilderij te creëren. De sfeer van het verkleden, elkaar assisteren en het uiteindelijke resultaat zorgt voor een blijvende tastbare herinnering.
lees meer>

     
 
Workshop schmink & grime

De populariteit van schminken en bodypainting groeit nog elk jaar. Deze kunstzinnige uitingsvorm brengt ware levende kunstwerken voort. Onze grimeur voorziet de deelnemers van nuttige tips en adviezen om zichzelf en anderen te schminken. Speciale voorkennis is niet nodig, hij geeft uitleg over basistechnieken, penseeltechnieken en sponstechnieken.
lees meer>

     
 
Boottochten, scootertochten en andere activiteiten

Op diverse plaatsen in Nederland en België kunt u terecht voor de leukste groepsarrangementen. Kanotochten, een ritje op de scooter, boottochten en survival. Er zijn tal van mogelijkheden, losse activiteiten of complete arrangementen.
...............
lees meer>


     
 
Workshop baaldag bedrijfstraining

Training en coaching door een communicatietrainer en/of acteur. De BAALDAG is een training waarbij deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in eigen verbale en non-verbale kwaliteiten. Een eerste indruk wordt niet alleen bepaald door iemand zijn fysieke uiterlijk, kleding en verzorging, maar zeker ook door houding, uitstraling en lichaamstaal. Een eerste indruk maak je maar één keer!............... lees meer>

     
 
Whisky nosing & tasting

In een boeiende workshops worden uw gasten meegenomen naar de wereld van 's werelds meest bekende drank, Whisky. Onze Whisky Ambassador neemt u naar de Schotse hooglanden en laat de deelnemers ruiken en proeven aan dit elixer.
lees meer>

     
 
Lachworkshop

Tijdens deze lachworkshop wordt de verbeelding van de deelnemers geprikkeld en gaan we aan de hand van herkenbare en dagelijkse situaties deze verbeelding omzetten in levendige expressie. Dit wordt allemaal aan elkaar geregen met lachtechnieken, improvisatie, lachyoga, muziek en dans..........
lees meer>

     
 
Yoga workshop

Hoe zou u het vinden om de innerlijke rust te vinden?
Een perfecte balans tussen lichaam en ziel. Onze ervaren Yoga instructeur begeleid beginners en gevorderden in dit zelfbewustwordingsproject.
lees meer>

     
 
overige workshops

We kunnen natuurlijk oneindig doorgaan. Zo zijn er nog legio andere mogelijkheden. U kunt denken aan: glasblazen, sigarendraaien, bon bons maken, zilversmeden en ga zo maar verder. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen proberen deze te vervullen.


BONVIVANT
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580INDEX
SERVICE
FOLLOW US
BONVIVANT
Home
Over ons
Animaties
nieuwsbrief
Contact
Hulp nodig
Vragen
Klachten
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
facebook Facebook
twitter Twitter
google Google+
linkedin Linkedin
youtube Youtube
Brandestraat 1
4931AV Geertruidenberg
(0162) 51 66 55
info@bonvivant.nl
Kvk:18127580